PARTYINFO

 

MIDI

Datum konání:
25.02.2009 - středa
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Shala, Oersted, Pete White
Popis:
vstup 30 czk
Line-up:
20:00 Deivis
22:00 Shala
00:00 Oersted & MC J.Trax (live)
01:00 Pete White
04:00 end
 
 
Co přinesou únorové MIDI?
 
 
Hned zkraje přinese únorový měsíc do Perpetua neotrancový díl, kterému povede Spaceboss - šéf a redaktor stejnojmenného serveru spaceboss.net. Jako hosta si pozval pražského DJe Mike_H a na závěr první středy 4/2 zahraje zvukový inženýr Hash.

11/2 do Brna po nějakém čase opět zavítá legenda českého minimalu a techna Subsist, jemuž se v poslední době roztrhl pytel s vystoupeními, a tak ho můžete slyšet i vidět ve všech koutech Česka. Stejně tak se mu úspěšně daří organizovat  několik rezidentních akcí jako Klika, Hauz, Xprnc, Mifé nebo Klika stage na festivalu Hradhouse. Vedle něj vystoupí domácí Shala, který stojí za NU Pagadi nebo MIDI. Akci zakončí Archie, jehož energický set je jak stvořený pro konec večera.

Třetí MIDI nás poctí svojí návštěvou sličná Claire z Prahy. Klára se na taneční scéně pohybuje něco přes rok. Za tak krátkou dobu se stačila zařadit mezi uznávané DJs a zahrát na nejedné významné akci v ČR. V Perpetuu 18/2 vystoupí také Seegeng, který má své působiště v klubu Tři Opice ve Vsetíně, kde pro tamní klubery připravuje párty Idividual. Na závěr večera vystoupí UPgrade se svým nadupaným setem.

Závěrečný prázninový díl 24/2 zahraje live projekt Oersted svůj hodinový techno set. Máme se na co těšit, jelikož má poslední dobou velice tvořivé období a produkuje tracky jako na běžícím páse. Vedle něj zahraje rezident Shala, který si na poslední díl přizval také kolegu z Clubzone Pete Whitea.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016