PARTYINFO

 

ENTRANCE

Datum konání:
07.03.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Menno De Jong (nl), Michael C (djmichaelc.com), Crossryders (myspace.com/crossryders) & Thomas Coastline (myspace.com/thomascoastline)
2nd stage - TinTin (gecko sound) & Sat (djsat.com)
Popis:
start 22:00, vstup 200/250 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Crossryders
00:00 - 01:00 Michael C
01:00 - 03:00 Menno de Jong
03:00 - 04:00 Michael C
04:00 - 05:30 Thomas Coastline

chill out djs: Tintin & Sat
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Menno de Jong na sobotní Entrance v Roxy
Další vydání Entrance se kvapem blíží! V sobotu do klubu Roxy zavítá po roce velká naděje světového trancu z Holandska Menno de Jong, který má v hudebním světě tolik zářezů, kolik by se čekalo od zkušeného matadora na konci plodné kariéry. O to, že bude na hlavní stagi velmi rušno, se postarají hned další 4 djs! Po boku rezidenta Micheala C se představí od 22h dvojice Crossryders, koncovku do půl šesté si pak vychutná Thomas Coastline. Chill out stage si vezmou do parády TinTin & Sat. V pátek se naposled dají koupit vstupenky v předprodejích za 200czk, v sobotu už jen namístě po otevření klubu za 250czk. Uvádí Roxy promotion.
 
Menno de Jong // bio

Mladičký trancový deejay Menno de Jong své skladby a remixy vydává na nejslavnějších evropských trancových labelech, přičemž sám také vlastní značku Intuition Recordings, po tři roky po internetu vysílá svůj známý podcast Intuition Radio, hrál už společně s Tiëstem a Paulem van Dykem, v žebříčku DJ Mag TOP 100 je na 48. místě a vystupoval už ve dvaceti pěti různých zemích světa. Je mu jen 24 let, ale již nyní má vyhlídky na to, stát se dalším následníkem holandského trancového trůnu.



Jeho rodina byla hudebně založená, a tak si mladý Menno velmi záhy začal hrát se syntezátory v tátově studiu. Svou první oficiální skladbu „Guanxi“ vydal roku 2004 na značce Anjunabeats. Své další hity, jako „Tundra“ či „Nolthando / Solid State“ si už povětšinou vydával sám na labelu Intuition. O remix jej v počátcích jeho kariéry požádali například The Thrillseekers či Karen Overton & Mark Otten, a mladý Menno tak začal získávat respekt na trancové scéně.

Vedle studiové produkce byl i deejaying Mennovým velmi raným koníčkem. V sedmnácti už přestal hrát jen kamarádům a získal dvouletou rezidenci v jednom undergroundovém klubu v Eindhovenu. Ve dvaceti se začal hudbě věnovat takřka na plný úvazek a poslední tři roky už Menno jen stoupá výš na nebi trance music. Během své strmé kariéry hrál na všech slavných místech, která jsou pro fanoušky trance takřka posvátná - Godskitchen, Gatecrasher, Creamfields, Trance Energy, Sensation White, Mysteryland, Amnesia Ibiza, Love Parade, Winter Music Conference… Tam všude byl slyšet vybroušený vkus a mixážní styl Menno de Jonga. Na pódiu se už střídal s většinou tanečního univerza – např. Tiësto, Armin van Buuren, The Prodigy, Paul van Dyk, Marco V a Markus Schulz. Vždy s úsměvem na tváři se Menno rád podělí s klubovým publikem o svou vášeň pro epické melodie a taneční beaty.

Dobrým důkazem mixážního umění Menno de Jonga vám může být kompilace Intuition Sessions Vol. 1: South Africa, kterou Menno vydal roku 2007 po inspirativním turné napříč černým kontinentem. Nejlepší je to ale vždy naživo v klubu, a tak rozhodně 7. března nezůstávejte doma a vyrazte na další pokračování klubové noci Entrance do klubu Roxy, kde budete moci posoudit styl nejnovějšího holandského trancového zázraku na vlastní kůži.

Menno de Jong, RMI Trance Xplosion 2.2.2008


 
Menno De Jong hostem Entrance v Roxy

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Entrance od Mar-Gec-Al
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016