PARTYINFO

 

ZEN

Datum konání:
21.03.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Laurent Garnier (fr), Roman Rai (roxy praha, solstice rec.), Martin Gredner (fabric ova)
2nd stage - Airto (roxy praha) & Lillou (roxy praha)
Popis:
start 22:00, vstup 350/450 czk, pro majitele vstupenek z koncertu v Paláci Akropolis 300 czk
 
10 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Laurent Garnier v Roxy na ZENU!
Ano, sám mistr Laurent Garnier nás podělí již tuto sobotu 21.3 výjimečným hudebním “dvojákem”. Od 19h to bude koncert v Paláci Akropolis v rámci Tales of a kleptomaniac tour, a od 22h se otevřou dveře klubu Roxy, aby zde v rámci klubové noci ZEN nastoupil od jedné hodiny na hlavní stage a odehrál tříhodinový djský set. Vstupenky na obě vystoupení jsou k zakoupení v obvyklých  předprodejích. Pokud se chystáte na obě akce, můžete uplatnit (po předložení vstupenky z Akropole) výhodnější vstupné do Roxy za 300czk. Více informací na www.roxy.czwww.palacakropolis.cz 
 

Laurent Garnier

Již před patnácti lety byl Laurent Garnier zásadní součástí hudební elektro scény. Jeho talent pro práci DJ, schopného dělat zázraky, ho okamžitě vystřelil do kategorie privilegovaných světových ikon. V současné době se kromě mixování obklopuje těmi nejlepšími umělci a pořádá neopakovatelné koncerty, kde sál již během první skladby změní v pohanský chrám plný magie a emocí…, tak to je magnetizér Laurent Garnier, výjimečný hudební talent. To je pouze viditelná část jeho práce. Mezi jeho další obrovský dar patří také umění komunikovat s lidmi. Umí nejen navodit atmosféru, ale i vytěžit privilegiované vztahy. Jeho videoklipy plné humoru a ironie dokazují, že v jeho přtomnosti se nelze nudit…

V roce 2006 vytvořil Duos Ephémeres pro Louvre - setkání elektronických hudebníků s filmy z počátku dvacátého století. Na scéně se k němu občas přidává jazzový pianista Bugge Wesseltoft, například během Montreux Jazz Festival. Laurent Garnier také napsal hudbu pro taneční představení Sade: Divadlo bláznů od Marie-Claude Pietragalla nebo Fire Sketch pro Angelin Preljocaj. Tyto spolupráce přinesly úspěch i u kritiků!

Po svém fantastickém pražském koncertě v roce 2007 se Laurent Garnier vrací se svým premiérovým koncertem Tales of Kleptomaniac, ze stejnojmenného a pravděpodobně  nejlepšího alba celé své kariéry. Album vychází v květnu s pilotní skladbou "Gnanmankoudji".
 
S Laurentem Garnierem budou dále hrát: Scan X  (elektronika), Benjamin Rippert (klávesy), Philippe Nadaud  (saxofon), Philippe Anicaux (trombon,  trumpeta).

„Tales of a kleptomanic je briliantní práce, která, jak titul napovídá představuje člověka, fanaticky spojeného s přirozeným vývojem hudby. L. Garnier je jako šéfkuchař, který uvaří jídlo, které si ještě nikdo neuměl představit. Tale of a Kleptomanic je budoucí klasika, pravděpodobně nejlepší práce Laurent Garniera. Blahopřeji mu a těším se na živá show roku 2009...“. Gilles Peterson (UK) -  dj, majitel vydavatelství Acid Jazz Records, BBC, Radio 1 (UK).


21.3. 2009 – Palác Akropolis, koncert 19:30 – 22:00
Vstupenky: pokladna Paláce Akropolis + Ticketpro
Ceny do:  22/02  -  625czk + poplatky,
od : 23/2 do 17/3  - 675czk + poplatky
od 18/3  do 21/3 -  785czk + poplatky
Uvádí Move association a Francouzská Institut.
Informace a akreditace: change(at)movefestival.eu


21.3. 2009 – ROXY - ZEN, exkluzivní 3h. dj set 01:00 – 04:00
Vstupenky: Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal
Cena 350czk + poplatek (lze zakoupit do 20.3.), na místě vstup 450czk. 
Pro majitele vstupenek z Akropole je vstup do Roxy na místě 300czk (po předložení platné vstupenky).
Uvádí Roxy Promotion ve spolupráci s Move association a Francouzským Institutem.
Informace a akreditace: marketing(at)roxy.cz
 
www.myspace.com/garnierlaurent
www.palacakropolis.cz 
www.roxy.cz
www.moveasso.wordpress.com   

 
Laurent Garnier v Akropoli a v Roxy na Zenu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze sobotního Zenu od Sody Report z koncertu Laurenta Garniera a z párty ZEN od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016