PARTYINFO

 

DRUMSTATION

Datum konání:
14.02.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Kubiks (uk), Vje, Beast 67, P.No, Danoo, Miss B, Appu, Noučrs
Popis:
vstup do 22:00 50 czk, poté 90 czk
 
 
DJ Kubiks na únorovém vydání Drumstation
O tom, že noc Drumstation je opravdu pestrá a programově se snaží vozit všechny styly světového drumandbassu, svědčí i následující díl, který proběhne v sobotu 14. února. Po „hopsajících“ Mutated Forms, které jste měli možnost slyšet v lednu, k nám tentokrát zavítá zástupce inteligentnější, liquid-funkem více laděné hudby, britský DJ Kubiks (V rec., 31 rec., Rubik rec.). Pokud jste za poslední léta nevyndali hlavu z písku a o tomto chlápkovi ještě nic neslyšeli, bude se Vám hodit následující profil. Připočteme-li si standardně výborný český support Djů, máme jasný plán na sobotu – do Crossu na Drumstation.
 
Profil Kubiks

Kubiks, chcete-li Doug Ross, objevil svoji vášeň k drumandbassu již v roce 1998, kdy ho strhlo vystoupení legendárního tria Roni Size, Die a Krust. Vybaven uměním hrát na klávesy zasedl do studia a začal pilovat jeho osobitý, křišťálově čistý zvuk. První ovoce sklidil již v roce 2002, kdy si jeho skladeb všiml John B a vydal mu tracky Mr. Pope a Soul Reflection na jeho labelu Tangent. To Kubikse vyhouplo do první linie a další releasy u známých labelů následovaly rychlostí blesku.

Kubiks měl vždy rád kolaborace s jinými producenty. S kolegou Bceem založil label Rubik records, podle jeho slov byla velice úspěšná spolupráce i s Davidem Carbonem. Ovšem osudové setkání přišlo až po roce 2005 s Lomaxem. Právě duo Kubiks & Lomax bodovalo na předních příčkách drumandbassových hitparád, skladby upsali takovým labelům jako jsou C.I.A., V recordings, Defunked a dalším. Bezesporu stojí za zmínku i jejich debutové album Speak Life. Kubiksova hudba vždy tak trochu vybočovala z řady a měla inovativní nádech. Nechme se napínat, čím nás na dalším dílu Drumstation Kubiks překvapí. Myslím, že už teď je jasné, že to bude skvělý hudební zážitek.

Na hlavní stagi bude supportovat nový zástupce Shadowboxu, velice talentovaný producent Danoo, reprezentatka brněnské Redrum crew Djka Vje a po Kubiksovi nastoupí dvojka z bookingu Drumandbass.cz - Beast 67 vs. P.No.

Jak je na Drumstation zvykem, bude připravena i druhá stage, která se tentokrát ponese v rytmu breakbeatu. Naše pozvání přijala Djka Miss B (Roxy booking), Appu (Bassys) a Noučrs.

Fajnová zpráva pro všechny je výše vstupného, které se nám podařilo do 22.00 hodin stáhnout na rovných 50,- Kč. Obě dvě scény začínají s hudební produkcí ve 21:00. Chcete-li veškerou naši snahu podpořit, kupte si triko Drumstation na shop.badpoint.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016