PARTYINFO

 

DIRTY DANCING - O2 DMA WARM UP

Datum konání:
20.03.2009 - pátek
Místo konání:
Mnichovo Hradiště - Posilovna
DJs:
Tommy Rogers & Peet, Pietros
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Anketa O2 DMA 2008 se blíží ke konci, poslední Warm Up tento víkend
Dirty Dancing opět v akci. Oblíbená putovní párty Tommyho Rogerse a Peeta jako O2 DMA Warm Up. Pokud jste z okolí Mnichova Hradiště tak neváhejte a určitě doražte. Na místě bude přítomen náš DMA team, který vám pomůže při hlasování a také obdaruje nějakým tím dárkem.
 


Konec hlasování se blíží

Již jen necelé dva týdny nás dělí od ukončení hlasování do letošního ročníku. Všichni kdo ještě nehlasovali mají tedy nejvyšší čas. Jako motivace jsou pro vítěze z řad hlasujících připravené krásné dárky od našich partnerů.

Ceny pro hlasující
Mezi cenami najdeme např. profesionální djskou techniku Pioneer, víkendový pobyt v O2 pokoji, víkendovou zápůjčku vozu Mazda MX5, zápůjčku vozu MINI na týden a s plnou nádrží, digitální fotoaparáty Canon, značkovou kosmetiku Calvin Klein, dárkové balíčky Havan Club a Budvar a spoustu vstupenek na letní festivaly a megapárty. Seznam všech cen je k nalezení na webu ankety www.dancemusicawards.cz.

Final party a slavnostní vyhlášení
Již tradičním zakončením ankety bude O2 DMA Final party, kde proběhne také slavnostní vyhlášení výsledků za rok 2008. Ta proběhne 10. dubna v pražském klubu Abaton a bude pojata ve velkém stylu. Na místě vystoupí umělci na 4 pódiích reprezentující hlavní taneční styly, vše bude vyzdobeno krásnými dekoracemi a starat se o vás budou bohatě zásobené bary. Těšíme se na Vás!

Více informací na www.dancemusicawards.cz a www.o2extra.cz.






















 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016