PARTYINFO

 

MECCAMIX TOUR

Datum konání:
13.02.2009 - pátek
Místo konání:
Mnichovo Hradiště - Posilovna
DJs:
Orbith, Looky, Luka, Petra (live vocalist)
 
 
Meccamix v klubu Posilovna s DJem Orbithem a půvabnou vokalistkou Petrou Infinity tento pátek!
Nejlepší pravidelná klubová noc Meccy propukne již tento pátek v klubu Posilovna (50 km severně od prahy) v Mnichově Hradišti! Tentokrát bude barvy Meccamixu reprezentovat poprvé DJ Orbith, půvabná vokalistka Petra Infinity, ostřílený rezident Meccamixu DJ Looky se svým „arrogant housem“ a tanečnice Ibiza Diva. Více info zde!
 
Meccamix - Posilovna



MECCAMIX TOUR 2008
představuje to nejlepší z klubové noci Meccamix, která se koná každý měsíc v klubu Mecca za účasti těch největších mezinárodních hvězd. Meccamix je nejstarší a zároveň dlouhodobě nejpopulárnější nocí tohoto vyhlášeného pražského klubu. V Mecce hráli již zahraniční DJové jako Tiesto, Armand van Helden, Bob Sinclar, David Morales, Deep Dish, Markus Schulz, Jaydee, Joost van Bellen, Junior Sanchez, Lisa Loud, Little Louie Vega, Martin Solveig, Milk & Sugar, Pete Heller, Roger Sanchez, Judges Jules, Darren Emerson, Felix da Housecat a stovky dalších. Meccamix Tour představuje velkolepou show s dekoracemi, tanečníky, performery, DJi, úchvatnou zpěvačkou a celou řadou dalších překvapení.



ORBITH (www.djorbith.com)

DJ Orbith patří ke špičce česko-slovenské taneční scény již od roku 1999. Postupně se z rave a techna, které hrál na začátku své kariéry, dostal až k hudebnímu stylu elektro. Je považován nejen za jednoho z nejlepších českých djů, ale také člověka, který představuje elektro českému publiku. Pro jeho sety je charakteristická hudební směsice techna a elektra a spontánní vystupování za mixem.

V roce 2001 Orbith získal titul Objev roku a o 2 roky později se stal vítězem v prestižní anketě Dance Awards. Od té doby pravidelně vystupuje po celé ČR, a to jak v klubech, tak na velkých akcích (např. Summer of Love, Electric Kingdom Czech, Cocoon clubbing world tour Czech) a kromě toho se postupně dostává i do zahraničí (Mayday Hungary, M25 Poland, Nemo club Belarus).

První krok k tvorbě vlastní hudby učinil v roce 2001 – na kompilaci Elektronik Basslines mu vyšel jeho první track „Fussganger“. O rok později vydal na českém labelu Licker „Fussganger rmx“ a následoval singl „No Money No Love“ v roce 2005 (sampler Summer of Love s Alter Ego, Elektrochemie LK, Richie Hawtin). Jeho zatím posledním producentským počinem je EP Phantom – deska, kterou společně s Michalem Poliakem vydává na labelu Qrime Records.

Orbithovo zaměření na djing ho vynáší do čelních pozic české taneční scény, nepřetržitě hraje po klubech a pracuje na nových deskách.



PETRA INFINITY (NOVÁ REZIDENTNÍ VOCALISTKA MECCAMIX TOUR 2009)

Petra, nová rezidentní zpěvačka Meccamix Tour 2009, je členkou populární taneční skupiny INFINITY. Petra je nezastavitelná dračice a showmanka, ve které se její taneční temperament a fakt, že je profesionální tanečnicí, jen těžko zapře. Její dráždivá vystoupení a odvážné choreografie dávají naplno vyniknout jejímu nezaměnitelnému sex appealu. Její singly pravideně bodují v hitparadách českých radií jako je Evropa 2 a skladba „Get to Know“ se dokonce objevila na světově proslulém rádiu rádiu MINISTRY OF SOUND! Petra na Meccamixu představí živě skladby jako „Tocame 2008“, „Chris Lake Changes“ anebo „Hesitate“.



Dj Looky je plný energie, kterou s radostí předává ve svém setu všem přítomným. Nelze zařadit do jednoho stylu, neboť si z každého vybere jen to, co se mu líbí a co ještě zlepší atmosféru party, na které zrovna hraje. Vždy ze sebe vydá maximum a pro party people je ochotný udělat téměř cokoliv.
Další součástí Meccamix Tour jsou půvabné Ibiza Diva dancers, úchvatné tanečnice z Ibizy, které jsou zahaleny do vyzývavých brazilských kostýmů a svou show Vás nenechají v klidu ani na okamžik!



Kromě hudebníků, tanečníků a dekorací nabídne Meccamix Tour také celou řadu dárků. Každý dostane volnou vstupenku na Meccamix do klubu Mecca v hodnotě 290,-Kč, časopis Mecca Magazine a pro prvních 100 navrch ještě CD.



To vše je Meccamix!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016