PARTYINFO

 

STEAM

Datum konání:
20.02.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Richie Vs. Pete Walk, Richie, Pete Walk, Madman, Marty Fish
Info:
http://www.steamparty.cz
info@steamparty.cz
Popis:
start 22:00, vstup zdarma, všichni djs zahrají speciální sety v hudebním stylu Hit & House & Energy
Line-up:
21:30 – 00:00 Marty Fish (Starting Set)
00:00 – 01:00 Richie
01:00 – 02:00 Richie Vs. Pete Walk
02:00 – 04:00 Pete Walk
04:00 – 06:00 Madman
06:00 – 08:00 Pete Walk & Others
 
 
Po obrovském úspěchu v lednu je tu tento pátek opět mejdan Steam v Prdeli
Váš zájem předčil naše očekávání a tak nezbývá než konstatovat, že výběr klubu Prdel byl správný. Mnozí namítáte, že je klub na Steam malý a že je škoda nevyužívat potenciálu a historie Steamu, který dokáže bez obav naplňovat i větší kluby. Praha ale bohužel momentálně nedává moc na výběr a tak nezbývá, než se pokojit s tím co je. Prdel až na menší kapacitu nabízí ten nejlepší komfort a vše co je potřeba, což i vaše reakce potvrzují. 
 
Únorový Steam si pro Vás připravil opět něco nového a to vystoupení dje Richieho. Znát ho můžete převážně z mimopražských akcí a z Mácháče, kde se vloni konal i narozeninový Steam a kde se i letos další díly připravují. Richieho styl přesně zapadá do koncepce Steamu a tak se nemusí ani nijak významně na své vystoupení na této akci připravovat. Hit & House & Energy je totiž jeho srdcovou záležitostí.



Richie zahraje jak sám tak ve společné ping pong show s rezidentem Steamu, Petem Walkem. Dále vystoupí samozřejmě i sám Pete Walk, král stylu Hit & House &Energy. Těšit se můžete i na pravidelného a osvědčeného hosta dje Madmana a mladou novou krev dje Martyho Fishe, který se postará o začátek celé akce.



Vstup na akci bude nakonec i v únoru zcela zdarma. Klub Prdel připravuje pro své pravidelné návštěvníky Vip karty spojené s mnohými výhodami od vstupů na akce zdarma, přes slevy na barech, po speciální narozeninové akce. Vše se ale trochu zpozdilo a tak i v únoru zůstane vše jako v lednu.

Prostory horního patra klubu Prdel se otevřou již v odpoledních hodinách a spodní patro pak ve 20:00, hrát se začne ve 21:30. No a vzhledem k tomu, že atmosféra každého Steamu vždy s průběhem noci graduje, a většinou se konec protahuje, oznamujeme Vám tedy tímto, že oficiální konec této akce bude opět až v 08:00 ráno! V případě vašeho neutuchajícího zájmu je dokonce vyjednáno i prodloužení v řádu dalších hodin i mimo tento limit:-)))

Takže v pátek v Prdeli nashledanou! V pátek totiž jdeme všichni do Prdele!

pr@getover.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016