PARTYINFO

 

FULL MOON PARTY 02

Datum konání:
13.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Luke Slater (Planetary Assault System, uk), Marwin Shamma (myspace.com/marwinshamma), Joshek (myspace.com/dj_joshek), Richard Durand (Integrity AM, nl), Pico (Beautiful Things, sk), Matamar DJs (Language Of Trance), Wwera & Acoustic Terrorist (Latex Party)
Info:
http://www.partyfullmoon.cz
Popis:
start 22:00, vstup 99/199 czk, na místě do půlnoci 250 czk, poté 299 czk
Line-up:
TECHNO.CZ STAGE:

23:00 - 01:00 Joshek
01:00 - 04:00 Luke Slater
04:00 - 06:00 Marwin Shamma

POSLOUCHEJ.NET TRANCE STAGE:

22:00 - 00:00 DJ Pico
00:00 - 03:00 Richard Durand
03:00 - 06:00 Matamar DJS

BASSLINE ZONE:

23:00 - 05:00 Wwera & Acoustic Terrorist
 
6 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Čtyři možnosti hlasování do O2 DMA 08 tento víkend Full Moon Party vyhlašuje sbírku pro Jedličkův ústav a školy Luke Slater a Richard Durand na druhé Full Moon Party
Po úspěchu první Full Moon Party se hlásí druhý díl
Underground se skvělou elektronickou hudbou, pravý pocit z Berlína zažitý v Praze, hudba se srdcem a duší. Taková byla první Full Moon Party. Prostor Abaton v mrazivé noci v pátek 13. února zažil velmi vydařený start nového klubového párty festivalu Full Moon Party. Více jak 1000 lidí si odneslo skvělé zážitky z originálně vyzdobeného prostoru klubu a především z dobré hudby, která po celý večer zněla na 3 pódiích. Hlavní stage, postavené na úžasné panoramatické projekci od JTR a Deji z Phase a bizarně rozkvetlých UV klecích zažila vynikající vystoupení francouzů Scan X a Technasia, podařený byl také set Homea. 
 


Tranceové stage velmi dobře odstartovala K-Sandra, po níž publikum uvedli doslova do varu finští Super8 & Tab a ukázali, co je to dnes pravý trance underground, do finále party dovedli společně Jakub Mildner & Pietro. Nově se v Abatonu představil prostor V.I.P., připravený speciálně pro tuto party.



Celkově se první Full Moon Party povedla na výbornou a start nového pražského klubového párty festivalu ukazuje správnou cestu, kam vyvíjet příští díly tohoto klubového párty festivalu. Díky všem návštěvníkům za podporu. 



Full Moon Party pokračuje druhým dílem již za necelý měsíc, v pátek 13. března 2009. Hosty tentokráte budou dva velmi slavní a respektovaní djové světové taneční hudby:

LUKE SLATER (Planetary Assault System – UK)
RICHARD DURAND (Integrity AM – Holandsko)

Důležité podprobné informace o Full Moon Party 02 přineseme v nejbližší době.

Vstupné za 99 kč bez poplatků bylo možné zakoupit přímo na první Full Moon Party, až do 28.2. si vstupenku za 99 kč plus poplatky můžete koupit v předprodejích. Od 1.3. bude cena vstupenek v předprodeji 199 kč plus poplatky, na místě pak 250 kč do půlnoci, nebo 299 kč po půlnoci.

Speciální akce: Na Shop.techno.cz a Rave.cz/shop jsou až do 9.3. v prodeji cenově výhodné balíčky 5 vstupenek za 499 kč a nebo 10 vstupenek za 990 kč, plus provize.

Děkujeme všem, kteří si Full Moon 01 přišli užít v tak hojném počtu a vytvořili onu skvělou atmosféru celé noci. Speciální díky patří Marušce, její mamce a tátovi, bez nichž by se tato párty nemohla uskutečnit.

Na stránce www.partyfullmoon.cz se podívej na neskutečné fotky od rezidentního fotografa Máry. Napiš nám svůj názor a postřeh z Full Moon 01 na naše stránky na Myspace nebo na Facebooku, k dispozici tvým názorům a dotazům je také jediné autorizované diskuzní forum na Poslouchej.net.

OMLUVA: DJ Reznyk bohužel nemohl vystoupit díky neopravitelné technické poruše na jeho laptopu. Třetí stage Klika Boys Zone se slibně rozjela, ale silný mráz minus 12 stupňů nás bohužel přiměl stage předčasně ukončit. Spodní část klubu Abaton je v takovém mrazu bohužel nemožné udržet dostatečně vytopenou. Nezoufejte, jaro je za chvíli tady!
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z druhé Full Moon party od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016