PARTYINFO

 

DE PUTA MADRE: VESPER

Datum konání:
06.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Jose Amnesia (it), LayDee Jane, Marc Marberg (de), Martin Gredner
2nd stage - DejFF, Fresh Boys
Info:
http://www.deputamadre.cz
Popis:
start 22:00, vstup 250/350 czk, vip 1000 czk
Line-up:
22:00 - 23:50 Martin Gredner
23:50 - 00:05 DePutaMadre show
00:05 - 02:00 Jose Amnesia
02:00 - 04:00 LayDee Jane
04:00 - 06:00 Marc Marberg
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Poslední informace k De Puta Madre: Vesper v Mecce
Pravá Itálie a Jose Amnesiia na party De Puta Madre: Vesper v Mecce
Máte rádi Itálii? Na koupání v moři není zrovna to nejlepší období, kvalitní italskou gastronomii můžete ochutnat na Starém Městě či Vinohradech, ale co si v těchto zimních dnech zpestřit víkend na party, kde vystoupí DJ prezentující ten pravý italský sound? Pak si zapište do diáře pátek 6. března, kdy v holešovickém klubu Mecca vystoupí jako jeden z hlavních hostů DJ a producent José Amnesia. Pokud chcete tento večer strávit v pravém italském střihu, rezervujte si již dnes tu správnou italskou restauraci a zaběhněte do některého z předprodejních míst Ticketstream nebo klikněte na www.ticketstream.cz, kde seženete vstupenky na party „De Puta Madre: Vesper“ za 250,- Kč.
 
José Amnesia, vlastním jménem Roberto Longiaru, se aktivně v elektronické muzice pohybuje už poloviny 90. let. V roce 98 sjel v gramofonových závodech výlisek desky, jenž poprvé nesl jeho jméno. Světlo světa spatřil singl Last Sunset In Ibiza, který do distribuce vypustil britský label Age One. Koncem 90. let vydával singly jako na běžícím páse a o jejich úspěchu svědčí nejen prodeje, ale také zařazení do setů Dji jako Paul Van Dyk, Ferry Corsten či Tiesto. Úspěch slavil zejména singl Eternal.

Josého již nebavilo skládat samotného, a tak se další léta nesla ve spolupráci s několika známými jmény. Na hitovce My memory is back spolupracoval s Dino Lenim (vyšla pod hlavičkou projektu Jamnesia), track Fake a Difference produkoval José Amnesia společně se Stuartem Mathesonem, singl Visual Sonar pak s dvojící Nu NRG.

V roce příchází hit 2006 My All, dále pak Flash Brother, který si vzal v remixu pod palce Markus Schulz. Osobité vokály Jennifer Rene ozdobily další hit Louder, aplaus slavil i nový release skladby Your Loving Arms a singly Follow me, a skladba Wouldn´t Change a think opět s vokály Jennifer Renne. Začátkem letošního roku pak vypustil do světa skladbu Transfusion.

Většinu těchto hitů v klasických verzích či nových remixech určitě zazní i první březnový pátek v Mecce. A možná zazní i track You are not Alone, který José Amnesia právě dochucuje ve své kuchyni čerstvým italským kořením.

A kdo se 6. 3. ještě v Mecce představí? Německý Marc Marberg, česká diva LayDee Jane a severomoravský progressive král Martin Gredner. Těšit se můžete také na novou kolekci De Puta Madre, kterou představí například Hana Mašlíková, Vlaďka Erbová, miss bohemia Kateřina Šonková, Pavel Novotný či Petr Zvěřina.

Produkce a remixy José Amnesia








 
De Puta Madre - Vesper: Módní i hudební lahůdky v Mecce

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016