PARTYINFO

 

GURU'S JAZZMATAZZ FEAT. SOLAR & THE 7 GRAND PLAYERS

Datum konání:
01.04.2009 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Guru´s Jazzmatazz feat. Solar & The 7 Grand Players (usa)
Popis:
start 19:00, vstup 490 czk
 
 
Guru´s Jazzmatazz & Solar společně s The 7 Grand Players ve středu v Roxy!
Tak trochu neprávem opomíjená trojice umělců, bez kterých by Guru se Solarem byli na podiu při troše nadsázky jen lepší hiphopový jukebox a celá esence jejich koncertních show ve stylu Jazzmatazz by vzala za své – to jsou The 7 Grand Players!
 


Jak sám název dává tušit, byl odvozen od komunity 7 Grand, a posléze vydavatelství 7 Grand Records, které Guru založil v roce 2005, a pod kterým vyšlo i čtvrté album série JAZZMATAZZ. Prvním z trojice je Dj Doo Wop, jehož skillz si pochvalují na svých deskách např. Mr. Cheeks, Busta Rhymes, AZ, MOP, Kool G Rap nebo Nore. A je to právě on, díky komu byly dříve podřadné mixtapes povýšeny na opravdový pojem a formu prezentace, kterou on sám zaujal už v 90. letech velká vydavatelství. A to vše, aniž by musel vydat jedinou solovou desku! Dalším členem ansáblu je Brownman, fenomenální trumpetista původem z Trinidadu, který už doprovázel Jazzmatazz na tour v roce 2007. Mimo své čistě jazzové projekty fouká do rytmu pánům jako KRS-1 a mnoha dalším. Sám Guru ho popsal jednou takto: " ... uniquely creative and fearless - like a young Miles Davis". Posledním členem je multi-instrumentalista David Scott, který se hravě popere v jeden večer s klávesami, flétnou, kytarou a saxofonem naráz.

Pokud stále váháte s nákupem lístků, tak den před koncertem je poslední možnost zajít do předprodejů – 1.4. budou lístky k mání už jen na kase v Roxy po otevření klubu od 19h, ve kterém vás jako support přivítá dj Ghonzales. Uvádí Roxy promotion.

Links:
www.gurusjazzmatazz.net
www.myspace.com/gurusjazzmatazz


 
Guru´s Jazzmatazz feat. Solar vystoupí v Roxy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016