PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS SCOOTY INDIA (IND)

Datum konání:
13.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Scooty India (Panaji, IND), Nesquik (djnesquik.com), Jordy (myspace.com/jordydj)
2nd stage - Omar & ABD 52 (platinumsoul.biz)
Info:
http://www.rehabnight.com
Popis:
start 22:00, předprodej na www.ticketpro.cz, vstup 160/190 czk, vip 790 czk, meccamagazín volné kupóny - platnost do 23:00, guestlist - platnost do 24:00, Rehab performance show, sexy Rehab Go Go nurses, Rehab doctors alias DJs, special Rehab India decorations: 3D Rehab pills & Rehab spaceship & new Rehab Visual show, 100 x Rehab mixed CD & vstup v indickém kostýmu zdarma!
 
 
Páteční premiéra mixovací konzole Pacemaker na Rehab
Pacemaker premiéra je zde a vy se na ni můžete přijít podívat tento pátek 13.3. na párty Rehab v klubu Mecca. Jedná se o kapesní mixovací přístroj, který je schopen plně nahradit a zastoupit vybavení dnešního klasického DJe a to ve všech směrech a ve velikosti pouhých několika centimetrů! Myšlenka výrobců konzole Pacemaker je jednoduchá: "Vytvořit párty kdykoli a kdekoli".
 

Vzpomínate si, když si DJ na své hraní přinesl tolik věcí, že celá váha jeho vybavení byla mnohem větší než jeho samotná? Tak tyhle doby jsou díky Pacemakeru dávno minulostí. Pacemaker vám ušetří místo a zárověn nabídne spoustu vychytávek. Představte si dva gramofony, mixážní pult a case plný cdček - tohle vše vám Pacamaker dokáže bez problému simulovat. Obsahuje 120 GB pevný disk, na který se vejde spousta kvalitní taneční hudby,  kterou poté můžete mixovat, loopovat, re-loopovat, efektovat, upravovat a tak dále. Je vybaven barevným displayem, crossfaderem, touchpadem a dalšími zajímavými věcmi a važí pouhých 200 g. Nevěříte? Přijdtě se přesvědčit na vlastní oči na párty Rehab, která vám kromě Pacemakeru nabídne exotický line up, nové dekorace, sexy go go sestřičky a další z řad výhod.


REHAB main stage:


SCOOTY INDIA (www.pacemaker.net/scooty_india)
Panaji, IND

Speciální set s mixovacím systémem Pacemaker

Play time: 00:00 - 02:00


NESQUIK (djnesquik.com, rehabnight.com)
Vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup & Duplex & Mecca club resident

Nesquik je známý svým improvizujícím a spontánním vystupováním, kdy pravidelně vytváří jedinečnou atmosféru. Za svou kariéru vystoupil po boku těch největších záhraničních jmen a jeho sound je slyšet ve všech známých klubech a eventech (O2 Arena, Mecca, Roxy, Duplex atd.). Zároveň je také spoluzakladatelem úspěšné stylové párty Rehab. Byl právem zvolen vítězem v soutěži LIVC Bassline Cup a stal se tak v krátké době rezidentem dvou top tanečních klubů v Praze. Za jeho uměním stojí několikaletý trénink a vystupovaní po celé ČR i v zahraničí. Těšit se můžete na show, při které Vás bude léčit tech-electro soundem a jeho novou vlastní produkcí s názvem „I'll Make You Famous“!

Play time: 2:00 - 4:00

JORDY (www.myspace.com/jordydj)
Strobe agency & Naked records

Tento DJ, producent a v poslední době také úspěšný remixér pochází z Uherského Brodu. Narodil se v roce 1981 a poprvé se ke hrání dostal někdy v 15-ti letech, kdy mixoval převážně komerční styly a postupem času začal přecházet k taneční scéně a odtud už chyběl pouze krůček ke klubové hudbě. Kromě DJingu se Jordy již dlouho věnuje (asi od 14let) vlastnímu produkování svých skladeb, se kterými v poslední době slaví několik úspěchů. V půlce roku 2008 začíná Jordy hrávat také styly electro a progressive house. Podle serveru IDJ patří Jordy do první TOP 10 nejlépe hodnocených z více jak 1800 DJů.

Play time: 22:00 - 00:00 / 04:00 – end


2nd Platinum Soul stage:

DJ Omar & ABD 52 / (www.platinumsoul.biz)

Dj Omar objevil svoji lásku k hudbě v ranném věku a po několika letech sbírání hudby se logicky stal DJem.Omar vždy tíhnul k hip-hopu a nebál se experimentovat s jinými styly jako jsou jungle, house a 2 Step. Poprvé naživo začíná hrát v Londýně, a to hlavně v londýnském pirátském radiu Freak FM. Na konci roku 1999 se stěhuje do Prahy a vrací se k hip-hopu a RnB a brzy se stává ikonou Hip Hop párty DJingu. Poté, co si získává dobré jméno díky hraní ve vyhlášených pražských klubech jako jsou Roxy, Radost FX, Mecca, Občanská Plovárna, Bordo a na Hip-hop Kempu pro 10 000 lidí, dostává šanci předvést se i před publikem v Polsku, Rakousku a Itálii. V roce 2003 díky dobré reputaci získává pro svou hudbu týdenní dvouhodinový pořad na rádiu Deejay společně s DJem Abdul 52 v show BACKSPIN. Ten se brzy stává leaderem mezi pořady svého druhu díky progresivnímu výběru skladeb a nadupaných párty setech. Počet poslouchajících se tak vyšplhává až na neuvěřitelných 20.000. Mezi jejich hosty patří i mezinárodní ikony jako: De La Soul (US), Soul 2 Soul (UK), DJ Slim Jim (Irsko), Viennese Voodoo (AT) a z českých a slovenských jsou to: Kontrafakt, DJ Wich, DJ Trafik, PSH, Supercrooo, Vec a mnoho dalších. Na začátku roku 2006 končí pořad Backspin a Omar a Abdul se stěhují do rádia Wave (Český Rozhlas 4) a vzniká nový projekt Platinum Soul (platinumsoul.biz). Projekt Platinum Soul Dot Biz se brzy stává jedním z leaderů na české Hip Hop párty scéně a během roku 2006 se Platinum Soul DJs stávájí nejčastěji hrajícími Hip Hop DJs v ČR. Rozjíždí klubové večery v klubech Bordo, N11, Jet Set, Klubu 001 a Občanské Plovárně. Aktivity Platinum Soul si všímá server Libimseti.cz a v září 2006 vzniká Platinum Soul Rádio na tomto serveru. PS rádio se rychle zařazuje do top 10nejposlouchanějších internetových rádií v ČR. V současné době působí na hiphopovém rádiu Spin v pořadu Platinum Soul.

Playtime: All night long baby!

AFTERPARTY:
OFFICIÁLNÍ AFTER PARTY REHAB: LE CLAN
(Balbínova 23, Praha 2,
www.leclan.cz)

OFFICIÁLNÍ AFTER PARTY REHAB: STUDIO 54
(Hybernská 38, Praha 1,
www.studio54.cz)


REHAB - Musical Recovery Specialists
www.rehabnight.com | www.myspace.com/rehabnight

 
Rehab přiveze Scooty India

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016