PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS SCOOTY INDIA (IND)

Datum konání:
13.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Scooty India (Panaji, IND), Nesquik (djnesquik.com), Jordy (myspace.com/jordydj)
2nd stage - Omar & ABD 52 (platinumsoul.biz)
Info:
http://www.rehabnight.com
Popis:
start 22:00, předprodej na www.ticketpro.cz, vstup 160/190 czk, vip 790 czk, meccamagazín volné kupóny - platnost do 23:00, guestlist - platnost do 24:00, Rehab performance show, sexy Rehab Go Go nurses, Rehab doctors alias DJs, special Rehab India decorations: 3D Rehab pills & Rehab spaceship & new Rehab Visual show, 100 x Rehab mixed CD & vstup v indickém kostýmu zdarma!
 
 
Páteční premiéra mixovací konzole Pacemaker na Rehab
Rehab přiveze Scooty India
Je pátek třináctého a oni začali postupně umírat, jeden po druhém… Vzpomínáte si? Jestli jste viděli tento film jako děti, tak pravděpodobně stále spíte s rozsvíceným světlem. Pátek třináctého bývá považován za den smůly. Ale noc Rehab bojuje právě proti smůle a také hudebně přenosným nemocím (MTDs), takže borci, kteří si oblékají hokejovou masku nás příliš nevzrušujou. Ať se klidně zastaví, možná zde najde velkou lásku a pochopení a nebudou již mít nadále oblečení potřísněné krví.
 


Z tohoto důvodu na REHABu vystoupí náš nájemný vrah SCOOTY INDIA, který za Váma přiletí až z daleké Indie, kde taneční scéna doslova vře! Jeho styl se pohybuje na pomezí electra, progressive a trance. SCOOTY je navíc propagátorem novinky PACEMAKER. Jedná se o speciální mixovací přístroj a v pátek třináctého ho můžete vidět v jeho české premiéře! Dalšími podezřelými DJs této noci budou rezident psycho NESQUIK (Vítěz soutěže Bassline Cup), který Vás bude léčit electro soundem a jeho produkcí s názvem „I'll Make You Famous“. Krýt záda mu bude jeho sciopatický kolega, DJ a producent JORDY ze stáje Strobe.cz. Druhá stage bude přístupná jen těm, kteří se nebojí. Originální bossové z podsvětí a obvyklí podezřelí z Platinum Soul RnB, Hip Hop projektu, DJs OMAR & ABD52 Vás budou bavit až do rána. REHAB máte také možnost vidět ve více než 10 top klubech po celé ČR v rámci REHAB Tour 2009. Officiální afterparty jsou tradičně v klubech Studio 54 (www.studio54.cz) a Le Clan (www.leclan.cz). Chybět nebudou žhavé sestřičky v nových kostýmech, nové originální dekorace, performance a VJ show, které jsou samozřejmostí! Je pátek třináctého a oni se začali připravovat na REHAB, jeden po druhém…



REHAB - Musical Recovery Specialists
(rehabnight.com & myspace.com/rehabnight)

PACEMAKER VIDEO


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016