PARTYINFO

 

SOUNDCREAM

Datum konání:
28.03.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
WeKi DJs aka Wega & kim Pixa, Macio, Texx, Face, Dita
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
SoundCream již tuto sobotu v Mecce - pro holky vstup zdarma!
Sobotní SoundCream s WeKi Djs a novou Techno.cz stage
Na březnovém SoundCreamu vás čeká hned několik novinek. Partnerem této party se stal nejsledovanější portál, který denně informuje o novinkách na poli elektronické hudby – Techno.cz. To samo o sobě mluví o kvalitách této noci, což potvrdí i další speciální host. Představí se totiž známá producentská a djská dvojka WeKi Djs. Ta pravidelně vydává na prestižních zahraničních značkách a vystupuje po celém světě. V Mecce se představí vůbec poprvé.
 

Být odlišný není jednoduché, ale může to být výzva. Zvlášť, když se toho ujmou kluci, kteří mají světu co nabídnout. Když se potkali DJ WEGA a DJ KIM PIXA, natolik si porozuměli, že ještě ten večer vznikl budoucí úspěšný projekt WeKi djs. Jejich vystoupení vyniká pestrostí, energií a naprostou spontánní komunikací s publikem. Jejich temný image a jejich WeKi sound electro – minimal se dostal ihned do podvědomí, a tak dostali přezdívku Dark Lords. Díky tomu se pravidelně objevují na předních českých festivalech jako Love planet, Cosmic trip, Summer of love, Semtex culture, Rock for people, ale také baví publikum i daleko za našimi hranicemi, například v Turecku, Jižní Americe, Německu, Francii apod.

WeKi teď slaví jeden úspěch za druhým. Začátkem tohoto roku jim vyšlo hned několik singlů, například oficiální track, který bude provázet O2 Dance music awards, dále hymna Electro Dreamer, která byla vydána na Německém labelu Plusquam, dokonce i vlastní LP Golem, které vyjde s remixem od jedné z nejznámějších světových producentských dvojic Olivera Kleina a Petera Jürgense. Na australském labelu Beef Record pak vyšel WeKi remix Muppet Grind pro australskou djskou hvězdu Deepchild. V neposlední řadě ohlásili celé album na první čtvrtletí roku 2009 a to je řadí momentálně k nejaktivnějším producentům v České republice. Sami WeKi slibují na SoundCream energický dj set a slibují, že je na co se těšit. Každý měsíc se Vám DJ MACIO, rezident noci SoundCream, snaží připravit pohár té nejsladší a nejnašlehanější houseové smetany, teď se k němu do pomyslné kuchyně přidají další dva mistři v oboru. DJ TEXX, který se již delší dobu objevuje na hlavních pódiích mnoha klubů a který si jako jeden z mála českých djs zahrál na party ostrově Ibiza nebo v Londýně jako hlavní host oblíbené party Orange.

To však stále ještě není všechno, od března čeká na všechny stálé návštěvníky této noci malé překvapení... Ještě více smetany, ještě více kvalitního zvuku, ještě více dobré muziky! Nechápete? Seběhněte těch pár schodů o patro níže a uvidíte a hlavně uslyšíte to také! Techno.cz stage všem zájemcům na stříbrném podnose přinese hudbu ještě jemnější konzistence, tedy tu, která se tak krááásně táááhne... Mixér tu bude pravidelně obsluhovat DJ FACE, který deep house miluje celým svým srdcem a vždy jeden jeho pomocník k ruce. Tou pomocnicí právě pro tuto edici se stane DJane DITA a v těch dalších měsících si tu zahrajete právě VY! Nevěříte? Smícháte už bez problému dvě skladby? Baví vás taneční hudba? Je pro vás Mecca tou důležitou metou? A máte už set, za který se nestydíte a baví i vaše okolí? Pošlete jeho link na mail face@techno.cz a očekávejte odpověď – my nové talenty prostě chceme podporovat!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016