PARTYINFO

 

SOUNDCREAM

Datum konání:
28.03.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
WeKi DJs aka Wega & kim Pixa, Macio, Texx, Face, Dita
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
SoundCream již tuto sobotu v Mecce - pro holky vstup zdarma!
Již tuto sobotu se v Mecce uskuteční první SoundCream pod patronací Techno.cz. Díky tomu má SoudCream novou stage, jíž vládne DJ Face aka oblíbený reportér a recenzent Myclick, na té hlavní zahraje vedle headlinerů WeKi a rezidenta Macia i DJ Texx. Na některém z dalších SoundCreamů si máte šanci zahrát i vy...
 

Headlinery sobotní party bude dvojice kaličů a party zvířat WeKi. Ti na akci představí i několik ochutnávek ze svého debutového alba, které vyjde jen za několik týdnů. Wegu s Kimem Pixou doplní dlouholetý rezident party Macio a o zahřívací set se postará DJ Texx.

Vůbec poprvé se na SoundCreamu setkáte s druhou stage. Tu si vzal na starosti lovec talentů DJ Face, který představí DJku Ditu. Těšit se můžete na klidnější, ale chytlavé rytmy a pohodovou atmosféru. Na některém z příštích SoundCreamů si na této stage můžete zahrát i vy. Jak?

Smícháte už bez problému dvě skladby? Baví vás taneční hudba? Je pro vás Mecca tou důležitou metou? A máte už set, za který se nestydíte a baví i vaše okolí? Pošlete jeho link na mail face@techno.cz a očekávejte odpověď – my nové talenty prostě chceme podporovat!

 
Sobotní SoundCream s WeKi Djs a novou Techno.cz stage

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016