PARTYINFO

 

SOUNDCREAM

Datum konání:
25.04.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Orion, Macio, Texx, Face, Peli
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk, holky zdarma
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Orion: "Budu mit v kufru mash upy, hauzinu a elektro píčoviny"
Na sobotním SoundCreamu Orion zahraje exkluzivní houseový set
Dubnový SoundCream na vás opět chystá dávku něčeho výjimečného, velice vzácným hostem bude člověk, který bezesporu patří mezi zakladetele RnB a Hip Hopové scény u nás a jedno z největších pražských party monster. Tentokrát však v exklusivním houseovém setu – DJ Orion. A pozor - pro holky vstup zdarma! 
 
S rapem začal na začátku 90.let, utvořil formaci Peneři Strýčka Homeboye (PSH), která za dobu svého působení získala přídomek legendární. Na svém kontě má dvě desky s PSH, tři sólová alba, nesčetně kolaborací s jinými rappery, projekty a kolem 800 (!) živých vystoupení. Support zkušenosti má s celosvětovými lídry: Public Enemy, Snoop Dogg, The Game a dalšími. Za svou kariéru prodal několik desítek tisíc nosičů tzv. nezávislou cestou, tj. bez podpory major labelů. Je též znám jako oblíbený party Dj. S Djem Mikem Trafikem mají svou radio show Black Starr na Expresradiu 90,3 FM už čtvrtým rokem.

Je držitelem ceny Akademie populární hudby Anděl za rok 2005 v kategorii RnB/Hip Hop za své sólové album Teritorium 2. V současnosti figuruje i jako jedna z hlavních postav hraného dokumentu „Česká republika“ a společně s Jamesem Colem nedávno vydali album Orikoule. Tento seznam zásadních momentů jasně vypovídá o kvalitě našeho hosta, a proto by si žádný milovník taneční muziky neměl jeho exklusivní houseový set nechat ujít.

Chybět nebude ani DJ MACIO, rezident a duchovní otec noci SoundCream a spolu s ním DJ TEXX, který bude jen pomyslnou třešničkou na špičce tohoto smetanového poháru. To ještě není vše! O patro níž, na techno.cz stage, bude DJ FACE opět všechny přítomné bavit svým nezaměnitelným deep house stylem a představí dalšího hosta, kterého vybírá každý měsíc z řad nadějných talentů, kteří mu posílají své demo sety na face@techno.cz. To je šance pro každého z vás!
 
Nová tvář párty SoundCream zahraje již tuto sobotu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Anketa ze Soundcreamu s Orionem od Scion
 

Fotoreporty

 
aja
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016