PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
26.03.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Schwa (beef rec.), MatKore (renegade djs)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Určitě vás to zkraje března muselo také vyděsit... Nacházíte se klasicky pod Štefánikovým mostem, toužíte po dalším párty nalodění a ten zelenobílý barák nikde! Ne, neutrhlo se lano, ani mu žádné torpédo nezařídilo do levoboku díru jako vrata, House boat U Bukanýra se vydal na výlet a schoval se nám před tajícím sněhem, který v takové míře naplnil koryto. Zamiřte na ono místo ve čtvrtek a najdete vše při starém – je zpět. Poslušně hlásíme také další návrat, návrat ztraceného syna! DJ Schwa opět vyměnil Sydney za Prahu a na Unplugged zahraje zcela neobvykle. Stejně jako MatKore, stejně jako rezident Face.
 


Podle lodního deníku bude situace ve čtvrtek 26. března na palubě vypadat zhruba takto... Pouhou vteřinu po osmé hodině se roztočí ten pravý z obou gramofonů a DJ Face se pochlubí, co “nu“ mu ulpělo za drápky z toho příjemného a nikam nepospíchajícího stylu nu-disco, který tak vkusně recykluje sedmdesátky a osmdesátky. Až z dalekého Klokanova před pár dny přicestoval DJ Schwa, majitel stále úspěšnějšího labelu BEEF Records, a když dovolená, tak se vším všudy! Ačkoliv se pro jeho značku stal minimal stěžejním stylem, tentokrát tu polovička projektu Shades Of Gray krátce po desáté nechá laserem olizovat deep house, který tak spolehlivě funguje na after parties v tamním klubu Bunker. Finále čtvrtečního večera respektive pátečního rána pak bude patřit britskému producentovi, který už v Praze zdomácněl. MatKore je také slušným stylovým chameleónem a protentokrát si zcela dobrovolně vybral škatulku dub/techno. Dámy a pánové držte si tedy klobouky - na závěr poplujeme z kopce!

I tentokrát na palubě potkáte členy a členky našeho nejčtenějšího portálu s elektronickou muzikou, kterak si tu hrají na námořníky. Klidně je při této bohulibé činnosti oslovte a řekněte jim, co vám na webu Techno.cz chybí, co tu opravdu postrádáte, dejte jim tip na zajímavou akci či téma hodné zpracování. Reakce na naši práci jsou totiž opravdu vítané!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další a velmi speciální díl párty Unplugged se koná 23. dubna 2009 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), D-Pulse live (RU) a Alex Douche (RU).

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016