PARTYINFO

 

BROKENBEATZZ

Datum konání:
27.02.2009 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
IM Cyber, Bifidus Aktif, The Syndicate (Stantha & Mc Decker), Tomy, Edison, Trippl-Krippl VJs
Info:
http://www.myspace.com...
edison@email.cz
Popis:
start 21:00, vstup 70 czk
 
 
IM Cyber na dalším pokračování plzeňské klubovky Brokenbeatzz
Únorová Brokenbeatzz s podtitulem Czech Drumandbass Awards 2008 se uskuteční 27. února 2009 v plzeňském Neutral klubu a má pro vás přichystanou opravdovou lahůdku v podobě djky IM Cyber. Tímto se stává součástí několika warm-up party před velkým vyhlášením 2. ročníku předání českých DnB cen v pražském Abatonu.
 
Co se týče samotné ankety Czech Drumandbass Awards 2008, tak stále může hlasovat pro své oblíbené dje, producenty, klub či party do 28.2.2009. Hlasovat zde.

IM Cyber není třeba více představovat, hraním a promotérskými aktivitami si vydobyla místo mezi TOP DJs a zaslouží si titul první dámy českého drum´n´bassu. Můžeme si připomenout, že stojí za nocí Take Control, která se těší stálé větší oblibě. Společně s Ivankou přijede Bifidus Aktif (shadowbox.cz), který též stojí za Take Control a svými články obohacuje dění zlámané scény.

Dále se můžete těšit na uskupení The Syndicate. Tento projekt vznikl v roce 2008 a tvoří ho nerozlučná dvojka dj Stantha a MC Decker. Stantha je spoluzakladatel Rollingbass crew a stejnojmenné noci s účastí zahraničních djs. Deckerovi začátky se točí kolem Mafia crew a projektu projektu Bad2Mcs.

Brokenbeatzz crew má nového člena, kterým je dj Tomy a též ho uslyšíte společně s Edisonem (undergroundcity.cz). Samozřejmostí je live projekce Trippl-Krippl Vjs, která na Brokenbeatzz nemůže chybět.

V nejbližších dnech budete moci vyhrát volné vstupy na Brokenbeatzz a ceny od firmy Industry skate shop a proto čekujte www.undergroundcity.cz.

Další informace:
www.myspace.com/edisoncz
www.myspace.com/brokenbeatzz
www.undergroundcity.cz
www.neutralclub.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016