PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
20.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Rewis, Pete Walk, Trent, Thomas Coastline
 
 
Jarní vydání populární klubovky Impress s headlinerem Thomasem Coastlinem již tento pátek 20.3. v Pekelným baru.
Pro všechny příznivce trance & progressive máme dobrou zprávu v podobě dalšího pokračování úspěšné noci Impress, která se s dvouměsíční pravidelností odehrává v příjemném prostředí pražského Pekelného baru (Na Bělidle 38, Praha 5 – Anděl).
 

Headlinerem březnového vydání bude dj a producent Thomas Coastline – další talent české elektronické scény, kterého jste mohli v minulosti slyšet na prestižních parties jako je například  festival Mácháč, Entrance nebo Michael Burian & Friends, kde vystoupil po boku guru světového tranceu Paula Van Dyka. Thomas sklízí významné úspěchy v souvislosti s jeho vlastní produkcí. V roce 2004 navazuje Thomas spolupráci se známou dvojkou Crossryders, se kterou vydává skladby „Pandemia“ a „In Tears“ a v roce 2005 se s nimi podílí na produkci radiové show Numark  Dance Conference. Zásadní průlom pro jeho kariéru znamená rok 2008, kdy je Thomasovo mnoholeté producentské snažení korunováno velkými úspěchy. Pod ochranná křídla si jej bere trancový label Redux a navazuje s ním dlouhodobou a perspektivní spolupráci. Ta vyústí ve vydání singlu „After hour“, který je Thomasovým prvním čistě autorským počinem. Singlu se dostává vřelého přijetí od řady významných djs jako jsou např. M.I.K.E., Suzy Solar,Daniel Kandi, Tillmann Uhermacher a kvalitu releasu posvětí i ten nejpovolanější - světový dj č.1 Armin Van Buuren jej zařadí do 382.dílu své radiové show A State Of Trance.Kladné reakce sklízí i druhý singl, jež bude vydán stájí Redux na jaře roku 2009, „Tears“. Doposud se mu dostalo podpory např. od Ferryho Corstena či Pedra Del Mara.
V posledních dvou letech se Thomas zapsal výrazně do podvědomí české taneční scény i díky svým vystoupením, při kterých kombinuje klasický dj´ský set s propracovaným live-actem. Jeho vystoupení na březnovém Ipressu by proto neměl uniknout žádnému příznivci traceu a progressivu.
Druhým hostem jarního Impressu bude příbramský dj Trent, který se na domácí elektronické scéně pohybuje od roku 2003. Od té doby se svým recordbagem objíždí menší i větší kluby po celé České republice , kde prezentuje svůj svěží sound a v roce 2008 rozjíždí svou rezidentní noc Progressiva, která je odrazem jeho vnímání elektronické hudby.
Nesmíme zapomenout na headlinery – Rewise a Peta Walka, bez kterých by tato párty rozhodně neměla takové jméno jako má dnes. Díky jejich energickým setům, které se pohybují na pomezí tranceu, progressivu a techtranceu, je atmosféra party Impress opravdu neopakovatelná. Nutno dodat, že oba rezidenti jsou zároveň členy producentského projektu PROUD – M a v budoucnu se můžete těšit na jejich vlastní materiál.

Pokud nevíte kam tento pátek vyrazit za kvalitní hudbou, měla by být pozvánka na klubovku Impress přinejmenším dobrým typem.

Více Info:

www.myspace.com/impressparty

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016