PARTYINFO

 

MAGNIFIQUE

Datum konání:
13.03.2009 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Nelo, Piri, Tom Carbol
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
Line-up:
21:00 Piri
22:00 Tom Carbol
00:00 Nelo
02:00 Piri
 
 
Magnifique - nová noc v ostravském klubu Fabric
Dámy a pánové, dovolujeme si vás pozvat do ostravského klubu Fabric na novou klubovou noc s líbivým francouzským názvem Magnifique. A na co se můžete těšit? Především na pořádnou porci kvalitní elektronické hudby v luxusním prostředí klubu Fabric.
 
První Magnifique párty se uskuteční v březnu, v pátek 13. 3. 2009 a jako speciální host večera se představí Nelo, člen známé jihomoravské Disharmonic crew, skvělý člověk a výborný DJ, prezentující se velmi specifickými emotivními sety, které vám zaručeně budou znít v uších ještě hodně dlouho po skončení této párty.
 
Vedle Nela dále vystoupí Piri, „šéf“ sdružení Ecliptic Side, promotér a resident několika klubovek, od roku 1996 aktivně hrající DJ, mající za sebou stovky odehraných vystoupení nejen po celé České republice, ale i v zahraničí (Anglie, Polsko). Třetím DJem, který přijal pozvání, bude Tom Carbol, mladá a nadějná krev z Ecliptic Side Crew.
 
Úvodní díl Magnifique se ponese v duchu deep, tech, progress music a krom video projekcí a kvalitních audio vln se prvních 60 příchozích může těšit na zajímavý dárek. 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016