PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
13.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Bo.Dan
2nd stage - Liquid A
Live:
Chaotic, SkaFander (sk), Groteska, Periferi Sound Syndicate
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Sheexy House s Djs TAZZ&BO.DAN
Tento pátek může být pro někoho dnem plným smůly a špatných náhod, kdy se nám může stát cokoli. Bude totiž pátek třináctého. Může se vám také stát, že potkáte fenomén Sheexy, který ale smůlu nenosí, ba naopak...
 

Sheexy dvojice dj TAZZ&BO.DAN připravila na tento magický den 13.3. speciální vydání pravidelného večera Sheexy House v klubu Chapeau Rouge s podtitulem Friday 13th edition, kde se místo strachu budete trhat smíchy, jak zde již bývá zvykem. K smíchu vám bude celé okolí, i samotní djs, kteří spolu hrají celovečerní hru o tom, kdo odpadne jako první :) Do smíchu a tance vám budou mixovat progressive&elektro house v jejich oblíbeném podání. Zajímá vás, co více tam můžete čekat? Pak mrkněte na další díl video seriálu Sheexy House, který naleznete níže, nebo společně s ostatními díly na http://www.youtube.com/user/SheexyHouse. Pokud je vám i toto málo, pak už nezbývá nic jiného než se přijít podívat osobně.

Začínáme v 22:00, vstup je jako vždy zdarma. Jo a buďte dobří, my budem ;)

Netřeba připomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou! Kromě djs TAZZ&BO.DAN v Dance club floor bude na horním baru skotačit dj Liquid A s muzikou z celého světa a v underground floor bubou ska – ska – skákat milovníci SKA na kapely Chaotic (alternative-ska) , Skafander (ska-ska) , Groteska (ska-punk).

Více info o Sheexy House: http://www.myspace.com/sheexyhouse

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016