PARTYINFO

 

SPRING ADVENTURE 2009

Datum konání:
20.03.2009 - 22.03.2009
Místo konání:
Štoky - RS Pod Dubovou skálou
DJs:
Boom Shankar, Ilija, Danger, Boohna, TV, Gubo, Akyn, Psychephatix, Ondrej Psyla, Osku, Shpack, FM, PsyriX, Stafa, Lolla, Jarin, Fat Cat&Ambientium, Gem Reflection, Ambientium dj set, Resolut, Skypper & S-cat + Tusha, Kapca, Rachetik, Plech, Peky, more
Live:
Beyond, Palindrom, Haraburda
Info:
info@mysticalwaves.com
Popis:
vstup jeden den 149 czk, oba dva dny 299 czk
 
 
Přinášíme vám informace o akci Spring Adventure 2009
Mystical Waves&Friends si pro vás přichystali třetí pokračování víkendové indoor akce s názvem, Spring Adventure (aneb těšíme se na jaro roku 2009). Po dvou letech opět v původním jarním datu (20.-22.3.2009) a na zbrusu novém místě (RS Pod Dubovou skálou, Štoky 256).
 
Po prvních dvou ročnících, na kterých zahráli mj. John Phantasm, Ilija, Moira, Q.E.D., Anahata, Gappeq, Mutant Star se letos můžete těšit na vyvážený line up, jenž nás provede od temných zakoutí dark psychedelic, po noční full on, až po ranní psy-progressive trance.

Hlavních hostů bude hned několik. Poprvé se v ČR představí dvojčlenný live act Beyond. Tento live act tvoří jeden ze zakladatelů maďarské psytrancové scény Dj Danger a jeho kamarád Dj Boohna. Hudba těchto úmělců je ovlivněna labely jako Nutek, 3D Vision ci Fractal Records. Po live actu zahrají oba i své djské sety. Dalším hostem bude Dj Boom Shankar z Německa. Od něj se dočkáme temného nočního full on setu. Své vystoupení odehraje z patku na sobotu. Program dale obohatí dva nadějné live acty labelu Goblin Records - Haraburda. Live a Palindrome. Live. Zahrají svojí temnou, bublajíci tvorbu v nočních hodinách. Ranní psychedelic trance bude hlavně zastupovat makedonský Dj Ilija. Měli jsme ho možnost slyšet na legendárním Suprasonic Festivalu a na prvním ročníku Spring Adventure. Jeho set bude plný unreleased tracku z labelu Phantasm Records.

Samotné místo nabízí sál s kapacitou 150 lidi. Zde bude umístěn main floor. Ozvučen bude 5KW profi sound systemem. Pohupující se chill out, o který se bude kompletně starat slovenská Psyalaska Crew, naleznete v salónku kousek od hlavního flooru. Nebudou zde chybět koberečky, matračky, stolečky pro pohodlný odpočinek všech zúčastněných.

Rekreační středisko nabízí hned několik typů ubytování. Hotelový typ s vlastním sociálním zařízením si můžete pronajmout za 300 Kč lůžko/noc. Dále je možné si pronajmout 2-lůžkové pokoje, které mají sociální zařízení a kuchyňku společne za 210 Kc lůžko/noc. Všechny pokoje jsou vytápěné!

Rezervace ubytování na emailové adrese: info@mysticalwaves.com

Navigaci naleznete na oficiálním webu RS

INFO - PROJEKT BEYOND

Projekt Beyond je z Maďarska a má dva členy. Oba žijí v Budapešti a jsou jimi Dj Danger a Dj Boohna. Tito dva pánové se sešli v roce 2005. Zvuk který hrají je velmi podobný tomu, co zapadá do portfolia labelů typu Nutek, 3D Vision a Fractal Records. Boohna se k psytrancu dostal přes různé hudební styly až našel to pravé. V roce 2003 byl na první psytrancové party. V roce 2005 se potkává s label manažerem Procyon Records Dangerem a začínají spolupracovat na projektu Beyond.

Danger se poprvé setkal s goa trancem v létě 1998. O dva roky později stál u zrodu scény, jako takové v Maďarsku. Věnoval se jak djjingu, tak párty organizaci. Společně s dalšími svými přátely založil portál www.goa.hu. S indickým djjem Roopekem zalžil label Procyon Records, který se toto jaro vrácí na scénu po delší odmlce, jenž byla způsobena prací na zbrusu nových tracích pro první album Beyond. Dostal príležitost si zahrát na významných festivalech jako jsou Freedom, Ozora, No Man´s Land, Omni či Liquid a Solid festival. V ČR se můžeme těšit krom djských setů hlavně na jejich live act.

Další informace najdete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016