PARTYINFO

 

FUTURE(TRO) PARTY

Datum konání:
07.03.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Rock Café
DJs:
K.Sandra
Live:
Sunflower Caravan, The HitFakers, Fake Tapes
Popis:
start 18:00, vstup 99 czk
 
 
Sunflower Caravan, The HitFakers, Fake Tapes a DJ K.Sandra to rozjedou na Future(tro) party v Rock Cafe
Měsíc co měsíc se střídají znamení zvěrokruhu. A tak jelikož Vodnáři předali žezlo Rybám, nejpodivnějšímu, ale nejpožitkářskému znamení, je důvod uspořádat pořádnej mejdan. Protože Ryby plavou všemy směry, nemůžeme si hrat na škatulky a stylově vyhraněné koncerty, to by se Rybám tuze nelíbilo. A právě proto si na své příjdou fanoušci melodického rocku á la Placebo, funky, kterému se dá odolat jen pořádnou nakládačkou na parketu, doorsovských hammondek oblečených do dech beroucích bících a kytary i slušně našlápnutého groovy techno budoucnosti. Ryby nejsou suchaři!
 
Kapely SUNFLOWER CARAVAN, THE HITFAKERS, FAKE TAPES a DJ K.SANDRA se zhostí této taškařice, která by měla být poctou časů minulých ale i oslavou těch nadcházejících. A protože se tato akce uskuteční v době karnevalových rejů, je navýsost žádoucí se dostavit v pořádně vystajlovaném RETRO nebo FUTURE kostýmu. Minulost nesmí být zapomenuta.. ale budoucnost musí být objevena!



Sunflower Caravan – na české hudební scéně výjimečné trio, které teprve letos v únoru pokřtilo svou debutovou desku, ačkoliv již pár let hojně koncertuje nejen u nás ale v celé řadě evropských zemích. Jsou pověstní energickými, živelnými performancemi s originální jevištní prezentací a i když na albu mají věhlasné zpívající hosty, živě jsou čistě instrumentální kapelou. Jejich ambice se oprávněně netýkají jen českých luhů a hájů. Skutečný hudební zážitek!

The HitFakers – je jediná česko-albánská funky kapela na světě! K tanci svádějící směs hitů od Jamese Browna přes Boba Marleyho až po Steviho Wondera ve vlastních nakažlivých aranžích nenechá jediná chlapecká ústa pootevřená a nejeden dívčí zadek nerozhýbaný. Nicméně zpátky k muzice, o té jsou The HitFakers především. Trumfem kapely je především její údernost, kterou je schopna strhnout k akci fanoušky všech věkových skupin. I oni nedávno pokřtili své album na kterém je i jejich vlastní hudební produkce.

Fake Tapes - původně jen chtěli hrát počítačové střílečky. Nakonec ale založili kapelu, o které se teď na pražské klubové scéně šušká jako o "českých Placebo“. Dneska je jim v průměru dvacet a hrají emotivní kytarovku s vlivy Coldplay, Death Cab For Cutie či Foo Fighters, ale když zavřete oči, všechno přebíjí Adamův hlas neuvěřitelně podobný Brianovi Molkovi z Placebo. Fake Tapes ke konci roku také vydali svůj debut a byli též nominováni v kategorii Objev roku v Hudebních cenách Filteru za rok 2008.



DJ K.Sandra – věnuje se hraní od roku 2004, kdy preferovala převážně techno, ale do jejího zájmu začal vstupovat i tehdy na oblibě nabírající trance. Tyto dva styly současně prezentovala do roku 2006. V té době ji výrazně oslovilo melodické groovy techno s tech-trancovými prvky, kterému se věnuje dodnes spolu s tvrdším minimal technem a funky housem dnešního soundu. V brzké době se na scéně vytasí se špičkovým projektem!

Tohle nebude akce pro zewláky, tady se bude pořádně kalit! Start v 18:00 hodin. Vstupenky na místě za 99,- Kč.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016