PARTYINFO

 

3RD ANNIVERSARY PH+ ORGASMATRON

Datum konání:
06.03.2009 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Konrad (uk), Tall Boy Slim
Popis:
start 21:30, vstup zdarma
 
 
V pátek 6. 3. oslaví klub PH+ své třetí narozeniny
Oslava se ponese v duchu hudebních vzpomínek na uplynulý rok, ale také nastíní směr, kam se klub ubírá. Postarají se o to residenti nejstarší noci v PH+ Orgasmatron - Konrad a Tall Boy Slim. Tato dvojice stála u samotného zrodu klubu a cítí velkou odpovědnost i za jeho další směřování. Podpořit je přijdou někteří z residentů PH+ v nekonečném pingpong setu.. bude připraven dostatek hudby a pití i na případnou after párty..tento večer nemá žádné limity! 
 
Za uplynulý rok bavilo hosty klubu celkem 92 DJů a muzikantů ze sedmí zemí. Tímto jim všem děkujeme nejen za hudbu kterou prezentovali, ale také za rozdávání dobré nálady a tvorbu skvělé atmosféry. Na té jste se samozřejmě značnou měrou podíleli také vy, naši hosté. Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na setkání s vámi nejen na oslavě narozenin.



V uplynulém roce v klubu PH+ vystoupili:

Páteční residenti:
DaMoon, Diome, Jay (SK), LPD, Macio, Martin Wind, Martini, Marwin Shamma, Konrad (GB), Tall Boy Slim, T.T.Soulgangster  

Domácí Djs:
Andale, Cuco, Motyka, O.JeyBee, Peetr, Slim, Soby

Zahraniční hosté:
Adam Port (DE), Alex Blanco (GB), Big J. (USA), Fedor (SK), Grimaso (SK), Gruvy (DE), Chickachecka (DE), Kaz D. (GB), Kenny D. (DE), Luke Porter (GB), Maxx (DE), Ray McPhoney (AT), Shifter (SK), Skwerl (AT), Sleazy G. (GB), Sydney (AUS), Tagger (SK), Tomasuchy (GB), Yanco Kral (SK)

Live act:
Ivan Myslikovjan (live sax), Nipp live, Ondřej Michalec (live trumpet), Radek Havel (live sax)

Hosté z Čech:
A.K.A., Abdul 52, Acidflash, Bo.Dan, Buick, Clara Bailar, Click Joe, Cubic, Dan Cooley, Duncan Grey, Face, Fun, Home, Chocolate, Chocolatic, Chris Sadler, Insane, Jacker, Jorgos, Josef Sedloň, Kroky, Kuba Soulcheck, KWE, Ladida, Lafayette, Loutka, Lukas Micka, Martin Gredner, Marty Crow, Maztah, Michael Burian, Michal Pešina, Ms. Kristee, Neo, Nesquick, Noir, Orbith, Orion, Patrick, Rawal, Roman Hyde, Roman Rai, Sens, Shala, Sirkir, Slater, Soundjet, Texx, Tommi Vega, Trnqua, Vectif
 
Podpořte svůj oblíbený klub v Dance Music Awards 08 – nejrespektovanější anketě hodnotící tančení zábavu v Čechách a na Moravě.

Hlasovat můžete na www.dancemusicawards.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016