PARTYINFO

 

INNER SPACE

Datum konání:
07.03.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Deadly Pankz aka Akira & 2K (Shadowbox.cz), Rudeboy (Shadowbox.cz) & M4Y4 (Conspiracydjs.com), Thiew (Breakart.cz)
2nd stage - Funkpolis DJs (Mikuláš & Ultrafino)
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
 
 
Akira & 2K aka Deadly Pankz na Inner Space v Paláci Akropolis
Zavedená párty Inner Space pokračuje již 7. 3. 2009 v obou sálech Paláce Akropolis. Polámaný Divadelní bar rozseká kromě rezidentních DJs Rudeboye & M4Y4 také hostující Thiew a netradiční dvojka Deadly Pankz, skládající se z dvou DJs, které všichni moc dobře znáte...
 


Pokud alespoň trochu sledujete drum'n'bassovou scénu, určitě vám neunikla rostoucí popularita shadowboxích dvojic Deadly Viperz (Akira & Anakin) a Nitropank (Nitrous & 2K). My jsme se rozhodli, že vezmeme z každé kousek a na Inner Space tak představíme ve speciálním b2b setu projekt Deadly Pankz. Jeden z nejlepších DJs u nás, Akira, i moderátor pražského Ráda 1, 2K, přislíbili dvouhodinový exkluzivní mix, máme se tedy na co těšit.



Kromě headlinerů se v Paláci Akropolis představí také člověk, stojící za párty Breakart nebo Ky Byznyss???, DJ Thiew. V jeho podání se dočkáte taneční a hitové selekce a přesných mixů – Thiew nejde pro doubledrop daleko.

Vstupné bude po celý večer pouhých 50 korun, když navíc zmíníme, že na Malé scéně poslechnete latino & funky rytmy z rukou Funkopolis DJs, Mikuláše a Ultrafina, není snad už nad čím uvažovat. Těšíme se na vás!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016