PARTYINFO

 

FA[SCI]NATI[ON] - SCION´S B*DAY PARTY

Datum konání:
06.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Texx, Macio, Subgate, Lucas Hulan, Uwa
Info:
http://www.prdelclub.cz
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00 - 00:00 Lucas Hulan
00:00 - 01:00 Subgate
01:00 - 05:00 Texx b2b Macio
05:00 - 06:00 Subgate
06:00 - ??:?? Freestyle by still alive DJs
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
FA[sci]NATI[on] – Scion´s B*day party tento pátek v pražském klubu Prdel
Už jste někdy byli v Prdeli? Tím v tuto chvíli nemyslíme stav, do kterého se dostanete díky mnoha aspektům a vlivům, ale nedávno otevřený pražský klub, který je v současnosti centrem nočního dění v naší metropoli. Pokud jste tento klub ještě neměli tu čest navštívit, měli by jste tak co nejrychleji učinit a nejlépe již tento pátek na party FA[sci]NATI[on], která je spojena s velkolepou oslavou právoplatné členky Techno.cz crew Scionky. A protože si tento večírek tentokrát i sama připravila (za tichého souhlasu hlavního produkčního)…věřte, že se máte opravdu na co těšit!
 
Headlinerem večera bude českému publiku velmi dobře známý dj a bavič Texx (techno.cz), který čím dál tím častěji vyráží se svým recordbagem za hranice naší republiky a od března ho navíc můžete slyšet v Mecce, kde přijal spolurezidenturu na akci SoundCream..proto asi někteří už tuší, že společně s ním vystoupí ve speciálním 4 hodinovém energy-pumping-electro-tech-house oldschool vs. nu school back2back setu jak jinak, než SoundCream „godfather“ osobně – Macio (djmacio.com).



Dalším zabookovaným je zástupce nastupující generace dj´s – Subgate (djsubgate.com). Za svou osmiletou kariéru vystoupil po boku mnoha světových umělců a na řadě prestižních parties. Na party FA[sci]NATI[on] vystoupí hned dvakrát a to ve „welcomes the night setu“ a „welcomes mornin light setu“, během kterých představí svůj svěží sound.

Celý večer otevře majitel labelu Nightphunk, producent a brilantní dj Lucas Hulan (nightphunk.com), kterýžto se zaručeně postará o to, aby jste se dostali do toho správného narozeninového varu! Mimo nabitého line-upu se můžete těšit na spoustu překvapení. Jedním z těch..a to Vám už teď odtajníme bude speciální ranní vystoupení dje Uwy.

Jelikož Scionka nebude jediným oslavencem tohoto večera a bylo třeba najít optimální místo i pro všechny přátele a známé slavícího brášky Scionky – Dukea, se hlavním a REZERVOVANÝM stanovištěm pouze pro zvane stane zadní horní bar s terasou a pravým horním balkonem a pokud vás neláká ta spousta místa sezení, klubové spodní patro nabízí volné pole působnosti na place či v hlídaném VIP s minibarem „první pomoci“ (vodka&redbull ONLY). Nutno poznamenat, že ani ti nepozvaní – ostatní návštěvníci nemusí mít strach! Členité prostory klubu pojmou několik set clubberů a rozhodně nepříjdou o nic z dostatečného zázemí a rychlého servisu na barech se širokým sortimentem.

Pokud ještě stále váháte kam tento pátek vyrazit za zábavou, doufáme, že Vás tyto řádky dostatečně přesvědčili, že tento pátek to žije se Scionkou a jejími starry DJs company..v Prdeli!

Více info na: www.prdelclub.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016