PARTYINFO

 

PULZAR

Datum konání:
15.05.2009 - pátek
Místo konání:
Liberec - Tipsport Arena
DJs:
Blank & Jones (blankandjones.com), Sven Wittekind (myspace.com/svenwittekind), Clodagh (myspace.com/djclodagh), Orbith, Bon Finix, Marty K! & Pety
2nd stage - Simon Bassline Smith & Mc Youngman (uk), Koogi (shadowbox), Akira (shadowbox), Nitropank aka Nitrous & 2K (shadowbox), Skuban, Fireball, North Formation
Info:
http://partypulzar.cz
Popis:
vstup 300/350/400/450 czk, vip 650/750 czk
Line-up:
20:00 - 21:00 Pety vs Marty K!
21:00 - 22:30 Bon Finix
22:30 - 00:00 Orbith
00:00 - 02:00 Blank & Jones
02:00 - 04:00 Clodagh
04:00 – 06:00 Sven Wittekind

2nd stage:

20:00 - 21:00 North Formation
21:00 - 23:00 Nitropank (Nitrous & 2K)
23:00 - 00:30 Koogi
00:30 - 02:30 Simon Bassline Smith & MC Youngman
02:30 - 04:00 Akira
04:00 - 06:00 Fireball vs. Skuban
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Pulzar: poslední info + třešnička na dortu - rozhovory s DJs
Do zahájení očekávaného prvního ročníku akce Ed Hardy Energy Drink Pulzar odtikávají poslední hodiny. Pro ty, kteří se na akci chystají, přinášíme poslední užitečné informace a ke konci Vám nabídneme třešničku na dortu. Třešničkou myslíme rozhovor s irskou techno princeznou Clodagh a londýnskou rodinkou Simonem Basslinem Smithem a jeho synem MC Youngmanem.
 
Vstupenky a vstup na akci.

Vstup na akci se otevře ve 20:00 ve vchodu P liberecké Tipsport arény, kde bude umístěna i pokladna, která poslouží hlavně těm, jež si nestihly lístek koupit v předprodeji. U tohoto vchodu bude vyčleněn jeden koridor pro výherce soutěží, osoby mající akreditaci a V.I.P. hosty. V blízkosti tohoto koridoru bude umístěn stánek od Ed Hardy Energy Drink, jež výhercům soutěží předá dárkové baličky – nezapomeňte si vyzvednout. Všichni návštěvníci budou označení páskou, a podle zakoupené vstupenky Vám bude umožněn vstup do jednotlivých sekcí.

Pokud se rozhodnete zakoupit vstupenku na místě, pak doporučujeme přijít již ve 20:00, vyhnete se tak špičce a zbytečnému čekání ve frontě. Vstupenku nevyhazujte, bude se Vám k ránu hodit.
Po příchodu si v klidu odložíte věci v šatně, kterou si vzala na starost samotná Tipsport aréna a Vy se tak nemusíte obávat nepříjemností. Veškeré věci v šatně jsou pojištěné a pořadatel za ně má plnou zodpovědnost.

Veškerý pohybující se produkční tým, který se stará o pohodlí hostů bude oblečen do stejnokroje (logo párty na tričku). V případě potřeby pomoci se na ně obraťte. Jsou tu od toho, aby Vám zpříjemnili párty a podali veškeré informace.

Navigace, parking

Parkování bude možné zdarma na parkovišti Tipsport areny, zde je připraveno přes 800 parkovacích míst. Pro snadnou orientaci ve městě slouží navigační systém Tipsport areny. V případě MHD se na místo dostanete tramvají č. 2 a 3, zastávka Staré Pekárny nebo autobusovou linkou č. 36, zastávka Zimní stadion.

Rozložení Stage a Line Up

Po odložení věcí v šatně, Vás od párty dělí pár metrů. ICQ Main stage je umístěna podél mantinelu mezi brankami.  VIP hosté nebojte se a zamiřte rovnou k této stage. Jděte za nosem a určitě najdete vchod do VIP zóny, která je součástí stage. Budete pařit současně s DJ´s, ve vzduchu a směrem do lidí.

20:00 - 21:00    Pety vs Marty K!
21:00 - 22:30    Bon Finix
22:30 - 00:00    Orbith
00:00 - 02:00    Blank & Jones
02:00 - 04:00    Clodagh
04:00 – 06:00    Sven Wittekind

Vyznavači lámaných beatů ať se drží po vstupu na led druhého mantinelu naproti stage. Na druhé straně od vstupu na ledovou plochu najdete vchod do technického skladu s kapacitou tisíc osob. Tady na Vás čeká druhá stage a Vaše hvězdy Drumm and Bassu.

20:00 - 21:00    North Formation
21:00 - 23:00    Nitropank (Nitrous & 2K)    
23:00 - 00:30    Koogi
00:30 - 02:30    Simon Bassline Smith & MC Youngman
02:30 - 04:00    Akira
04:00 - 06:00    Fireball vs. Skuban

Bary a obsluha

Na každé straně brankoviště Vás čekají Check Pointy v podobě barů s profesionální obsluhou. Další bary jsou rozloženy k druhé lámané stage, V.I.P. zóně a u vstupu do TipSport arény. Ten slouží především návštěvníkům, kteří neodolají opojení se tabákovým kouřem. Všechny prostory jsou totiž nekuřácké až na prostor u vstupu. Bary mají dostatečnou kapacitu a jsou rozloženy tak, aby se vykryla všechna hluchá místa a byla zajištěna maximální efektivita.

Kam potom –Shuttle bus na Afterparty a ubytování

Afterparty se ponese taktéž v tanečním stylu a to ve vyhlášeném libereckém clubu www.Shakeclub66.cz Na tuto akci je připraven speciální shuttle bus, který bude od 3:00 - 6:00 hod. každých 15 minut převážet návštěvníky. Nástup na parkovišti před Tipsport arénou. Vstup do busu na základě předložení vstupenky z akce. After vypukne o 4-té hodině ranní a vytříbenou music do Vás pustí DJ´s Orbith, BonFinix, PeterKay a Pety vs Marty K!

Unavení tanečníci zajisté ocení pohodlné ubytování s veškerým servisem. Pro tuto příležitost jsme vyjednali 20% slevu v hotelu www.ZlatyLev.cz jež se nachází v srdci Liberce a jen 5 minut volnou chůzí od ShakeClubu66. Sleva se uplatňuje předložením vstupenky z akce Pulzar.

Závěrem

Vše ostatní, co není uvedeno výše, bude pro Vás příjemným překvapení. Rádi bychom poděkovali všem návštěvníkům, kteří se těší na akci a taktéž všem partnerům, jež s námi od ledna s maximální vervou spolupracují. Přípravy akce se rozjedou ve čtvrtek a Vy můžete na našich stránkách sledovat přípravy pomocí webkamery. Veškeré videa, fotky a informace najdete u nás na webu www.PartyPulzar.cz

Na všechny z Vás se těšíme
Produkční tým PULZAR


Třešnička na dortu
Rozhovory:

Irská techno princezna Clodagh

Ahoj Clodagh, můžeš nám prosím popsat, jak se z tebe stala slavná djka? Co všechno za tím stálo a co všechno si pro to musela udělat?

Ahoj, strašně moc Vám děkuju, ale já bych se ještě slavnou djkou moc nenazývala! (smích).  Měla jsem hodně štěstí, těžce na sobě pracuji a žiju pro hudbu a djing. Mým hlavním cílem je hrát výbornou hudbu a dělat lidi šťastné a vidět je, jak se baví a tancují. S djingem jsem začala v roce 2001, účastnila jsem se mnoho soutěží, hodně z nich jsem vyhrála, což mi udělalo samo o sobě obrovskou reklamu. Dostala jsem se do televizní show o djingu a poté si mne všiml samotný mistr Carl Cox, který mne požádal a pozval na svojí tour, kde jsem měla za úkol rozehřívat clubbery před jeho setem. Díky tomu se mi začaly kupit nabídky na hraní a jsem tam, kde jsem v dnešní době… (smích) Lidé vždycky říkají, že si maximálně užívají moje sety, což je hrozně fajn, povzbuzující a zároveň mě to nakopává k lepším a lepším výkonům… Jsem profesionál v tom, co dělám, každé vystoupení je pro mne velmi důležité a vždy do něj dávám minimálně 110%. Jsem prostě normální holka, co miluje hudbu.

Jaký je tvůj oblíbený styl?

Miluju všechny druhy hudby, záleží to vše na tom, jakou mám zrovna náladu a kde jsem. Miluju hraní techna a zároveň mám moc ráda si na techno i pořádně zapařit.. Na druhou stranu mám také ráda house a electro… Shrnula bych to asi tak, že prostě miluju všechno, co mě dokáže rozhýbat a nenechá v klidu..

Jakou hudbu máš nejraději, když chceš relaxovat doma?

Mám ráda chilloutovou hudbu, ale abych se přiznala, pokud chci opravdu relaxovat a na chvíli vypnout, tak koukám na televizi…

Máš nějakou rezidentní noc?

Momentálně ne, ale určitě by to bylo zajímavé, mít někde pravidelnou měsíční residentní noc.

Navštěvuješ pořád party i jako „normální“ návštěvník?

Pořád mě baví party a festivaly, ale bohužel už ne tolik, jako to bývalo dříve. Miluju poslouchat a tancovat na dobré dje a pařit s mými kamarády. Většinou když na party dohraju, tak mne můžete potkat na parketu…

Je tu něco co by si chtěla vzkázat clubberům, kteří se těší na tebe a na tvůj set plný energie na Pulzaru?

Jsem hrozně ráda, že se na mne clubbeři moc těší takhle před Pulzarem. Já se zase hrozně moc těším, že si zahraju na Pulzaru a zároveň jsem připravená tomu dát 110% a pořádně to tu rozsekat!! Takže se připravte na pořádnej mejdan!

Máš v plánu si připravit na Pulzar něco speciálního?

Spoustu skvělé hudby, spoustu energie a klasicky spoustu zábavy…

Jaké máš plány do budoucna?

Moje plány do budoucna jsou, udržet si hraní na těch nejlepších akcích po celém světě a dělat lidi šťastnými, tím jak tancují na mojí energickou hudbu a užívají si každý beat, který do nich pustím..  a samozřejmě nějakou vlastní produkci časem…

Takže se uvidíme na parketu, buďte připraveni!!! Clodagh xx

Za partypulzar.cz se ptal, zpracoval a přeložil: Filip Schleif - Booking/Production Manager



Simon Bassline Smith (S) a MC Youngman (Y). Liberecký DJ Fireball (FB) je oba vyzpovídal, a my Vám teď můžeme tento rozhovor přinést.

FB: Ahoj, všichni se už moc těšíme na Vaše vystoupení na PULZARU :) Jako první mi dovolte se zeptat na Vaše jména. Oba dva se jmenujete stejně - Smith. Je to pouze náhoda nebo jste nějakým způsobem příbuzní?

S: No…vlastně jsme příbuzní – Youngman je můj syn…Máme stejné křestní jméno i příjmení.

FB: Oba dva jste již vystupovali v Čechách. Jak se vám líbí české party, naše drum and bassová scéna a Češi jako takoví?

S: Jezdím do Čech hrát už několik let a vždy to byly jedeny z nejlepších party s nejlepšími lidmi. Hrál jsem v Čechách v malých klubech i na velkých festivalech a posluchači zde vždy dokázali ocenit dobrou hudbu. Navíc jsou podle mě Češi velice přátelští, takže je to pro mě vždy čest u Vás hrát.

Y: Poprvé jsem hrál v Čechách loni na Bass Da Castle Festivalu a atmosféra zde byla ohromující. Bylo to bláznivé. Nikdy jsem tu před tím nebyl a lidi se mnou zpívali moje texty. Už se moc těším, až přijedu zas.

FB: Jaká party se Vám během Vaší kariéry líbila nejvíc?

S: Moje nejoblíbenější party je určitě Noctural Wonderland v Los Angeles. Party je out-door - přímo v srdci centra LA s obrovskými mrakodrapy v pozadí. Chodí tam kolem 15 tisíc lidí, hrál jsem tam už 6x a každým rokem je to tam lepší a lepší.

Y: Ano, Noctural Wonderland je rozhodně jedna z mých nejoblíbenějších také. Je tu prostě něco s tou atmosférou v LA, co je velmi výjimečné.

FB: Jaká byla naopak nejhorší party, na které jste vystupovali?

S: No, není moc zdvořilé říct nějakou určitou… Ale většinou party, na kterých není dobrý zvuk, jsou nejhorší kde se dá hrát. Na dobrou party je potřeba dobrý zvuk.

Y: Haha… Ano myslím si, že by tu bylo moc naštvaných promotérů, kdybychom byli konkrétnější :) Ale pokud mám být upřímný, tak nezáleží na tom, jestli je party dobrá nebo špatná. Jako bavič je mou povinností vystupovat a předvést skvělou show. Nezáleží na tom, kde to je.

FB: Jaký track si myslíte, že bude toto léto číslem 1?

S: Nemám ponětí, jaký track bude číslo 1, protože je tu teď velice mnoho drum and bassových skladeb, které jsou opravdu dobré. Kvalita hudby je ohromná. Podívejte se na: Drumsound & Bassline Smith – In the Music – Technique Recordings.

Y: Ano, teď tu je spousta dobrého materiálu, ale koukněte se na první single z alba Crissy Criss & Youngman, které vyjde na V Recordings.

FB: Teď bych se zeptal samotného Simona. Jaké vybavení používáš ve svém studiu?

S: Používám pouze omezené vybavení. Všechno to je v mém počítači se spoustou plug-inů.

FB: Jaká je pro tebe ta nejlepší skladba, kterou jsi kdy vyprodukoval?

S: The Odyssey na Grooveriderově labelu Prototype.

FB: Jakou vinylovou desku sis koupit jako první, když jsi byl ještě teenager?

S: Byla to stará pecka od Public Enemy

FB: S kým by sis nejraději zahrál b2b set, kdyby si měl neomezené možnosti?

S: Nejvíc mě baví hrát s Drumsoundem, protože to je jeden z mých kluků a za gramofony máme vždy spoustu zábavy.

FB. Co si myslíš o dubstepu? Máš v plánu vyprodukovat nějaké dubstepové tracky?

S: Dubstep mám opravdu rád…Párkrát jsem již zahrál dubstepový set a vždy to bylo hodnoceno velmi pozitivně. Ve svých d’n‘b setech dubstep nehraji, protože chci tyto styly držet oddělené.

FB: A teď bych se chtěl zeptat na pár otázek MC Youngmana. Řekni mi, kdo byl první MC, který tě opravdu oslovil?

Y: Pamatuji si, že jsem si jako dítě stále dokola pouštěl nějaký starý set LTJ Bukema a MC Conrada. Dokonce jsem ho byl schopný kopírovat celé CD – To je poklona! (smích)

FB: Jakého DJe jsi odjakživa chtěl doprovázet svým hlasem?

Y: Wow, zajímavá otázka. Dělal jsem MCho již několika DJům včetně božského Andyho C, Hypa a High Contrasta. Mnoho z mých nejlepších setů jsou s Basslinem Smithem, protože máme dobré porozumění jeden pro druhého a jeden druhého si opravdu vážíme.

FB: Jsi jenom MC nebo by si dokázal odmixovat set?

Y: Původně jsem byl DJ, ale pak jsem objevil můj vokální talent a uvědomil si, že můžu nabídnout daleko víc svým hlasem, než za mixážním pultem (i když popravdě je moje mixování fakt hustý! ;-))

FB: Jak se na svá vystoupení připravuješ? Jak moc spolupracuješ s DJem?

Y: Píši si texty tak často, jak jen můžu, zkouším svá vystoupení a sleduji všechny nové tracky, abych pak věděl, co očekávat. Je to MCho práce asistovat a oceňovat hudbu, proto ano, řekl bych, že je velice důležité spolupracovat s DJem a povznést kvalitu setu.

FB: A teď ještě posledních pár otázek na oba z Vás. Čí produkci na drum and bassové scéně právě teď nejvíce obdivujete?

S: Mám rád producenty, jako jsou Fresh, Chase& Status, Original Sin, Total Science. V současnosti je venku spousta dobré muziky…

Y: Líbí se mi Crissy Criss, Blame, a také musím říct, že se mí líbí současné novinky s Technique campu.    

FB: Kde jste během Vaší kariéry viděli nejbláznivější party-people?

Y: Holky dokážou být velice bláznivý a to na hodně místech. Vzpomínám si na hraní ve Walesu v Anglii, kde byla v první řadě holka, která si pořád sundávala triko, aby na sebe upoutala pozornost. Loni v LA, byla zase holka, která zkoušela přeprat chlapy ze security, aby se dostala na stage a mohla si s námi zajamovat! (smích)

FB: Jaký drink pijete během svých vystoupení nejčastěji?

S: Mám rád čerstvý pomerančový džus a vodu.

Y: Ano, nepiji alkohol, takže mě můžete nejčastěji vidět pít džus, vodu a nebo energydrink.  

FB: Koncentrujete se během Vašeho setu jenom na hudbu nebo myslíte také na něco jiného?

S: Myslím na muziku, lidi a jak chci, aby se set rozvíjel. To je důležité. Většinou mám v hlavě vizi, jak by se měl celý set odvíjet. No a je přirozené, že jsem také ovlivněn tancujícími lidmi a jejich obličeji.

Y: Dostanu se do rytmu a potom se opravdu vcítím do atmosféry lidí a hudby.  Když se do toho nevcítíte, tak se můžete vsadit, že si to lidé tolik neužijí.

FB: Jakou muziku posloucháte ve svém autě?

S: V autě poslouchám dost měkkou muziku – funk, jazz a všechno u čeho je snadné chillovat.

Y: Ano, pro mě je auto místem k relaxaci na cestách, takže poslouchám lehké r‘n’b, soul, hip hop a možná trošku liquid drum and bass.

FB: Pánové, děkuji Vám oběma za rozhovor a už se nemůžu dočkat, až uslyším a uvidím Vaše vystoupení na PULZARU.
 
Technické řešení Pulzaru. Šílené? Nikoliv…, jen poprvé v ČR! Doprava na libereckou halovku Pulzar Pulzar představuje druhou, zlámanou DnB scénu! Přijď se dobít na jeden z warm-upů liberecké akce Pulzar Ed Hardy Energy Drink Pulzar představuje headlinery večera ED Hardy Energy Drink PULZAR - poslední možnost vstupenky za 300 Kč Liberec má novou halovku Pulzar

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016