PARTYINFO

 

PULZAR

Datum konání:
15.05.2009 - pátek
Místo konání:
Liberec - Tipsport Arena
DJs:
Blank & Jones (blankandjones.com), Sven Wittekind (myspace.com/svenwittekind), Clodagh (myspace.com/djclodagh), Orbith, Bon Finix, Marty K! & Pety
2nd stage - Simon Bassline Smith & Mc Youngman (uk), Koogi (shadowbox), Akira (shadowbox), Nitropank aka Nitrous & 2K (shadowbox), Skuban, Fireball, North Formation
Info:
http://partypulzar.cz
Popis:
vstup 300/350/400/450 czk, vip 650/750 czk
Line-up:
20:00 - 21:00 Pety vs Marty K!
21:00 - 22:30 Bon Finix
22:30 - 00:00 Orbith
00:00 - 02:00 Blank & Jones
02:00 - 04:00 Clodagh
04:00 – 06:00 Sven Wittekind

2nd stage:

20:00 - 21:00 North Formation
21:00 - 23:00 Nitropank (Nitrous & 2K)
23:00 - 00:30 Koogi
00:30 - 02:30 Simon Bassline Smith & MC Youngman
02:30 - 04:00 Akira
04:00 - 06:00 Fireball vs. Skuban
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Pulzar: poslední info + třešnička na dortu - rozhovory s DJs
Technické řešení Pulzaru. Šílené? Nikoliv…, jen poprvé v ČR!
Do hlavní akce nám zbývá už jen několik málo dní, a proto jsme se rozhodli, že by bylo na místě představit vám, milí příznivci, také něco nového, zvláštního a určitě hodně dobře propracovaného a unikátního. Chceme vás seznámit s netradičním řešením zvuku, světel, dekorací a ostatních dalších doplňkových zajímavostí akce Pulzar.
 
Abychom vám všem mohli, tak jak jsme chtěli, přinést netradiční zážitek z párty, požádali jsme o spolupráci jednoho z nejpovolanějších profesionálů v ČR, který má na taneční scéně již dlouhou řadu let velmi dobré a respektované jméno – s Karlem Šilhánem. Karel má za sebou například technické zajištění festivalu Creamfields v roce 2002 s Underworld, který se stal 3. nejlepším festivalem světa, dále od roku 1998 rozjížděl Meccu a má za sebou spoustu dalších povedených akcí. Vážíme si ochoty Karla s námi na PULAZRU spolupracovat a chceme mu poděkovat prostě za to, že je takový blázen a šel do toho s námi… Díky Karle.

Teď už ale necháme představování a přejdeme na věc. ICQ MAIN STAGE, spolu s „VIP sektorem“ nebude rozložena klasicky, jak asi všichni čekáte, ale bude umístěna podél mantinelů a bude měřit na šířku neuvěřitelných 26 metrů. Spolu s hloubkou 12m se jedná o dosud největší párty stage v ČR!! Tato velikost vám o hodně zlepší atmosféru a přispěje k pořádně rozjetému mejdanu.

Na stage bude umístěno VIP, kde lidé budou moci pařit všude okolo Dje a nad ostatními (in air) „regulérními“ návštěvníky. VIP má kapacitu 500 lidí, proto doporučujeme pořídit si včas lístek! Kdy jindy budeš moci říct…“byl jsem 5 metrů od Blank and Jones, když hráli nejvíc…“, „..viděl jsem i rýhy na vinylech Wittiho…“, „…ta Clodagh je prostě boží…uffff…“, „… a to všechno vysoko ve vzduchu…“. Dále zde můžete čekat vlastní bar bez front, profi barmana, welcome drink pro prvních 200 lidí a hlavně nezapomenutelnou atmošku :)

Co se týče světelné show, tak nad celou“ICQ Main stage“ zavěsíme 26 metrový support, na který bude zavěšeno vše, co od pořádné party můžete čekat. Od nespočtu hlav, scanů, stroboskopů až po show výkonných laserů a dalšího… Nad lidi zavěsíme další 4 supporty s obrovskými dekoracemi ve tvaru kuželů, na které taktéž umístíme spoustu světel a tím vytvoříme nezapomenutelnou světelnou show. Nad djem se rozsvítí 6 metrová „světelná hvězda“ s logem Pulzaru. Vše doplníme ledkovými moduly a projekčními stěnami, které ještě nebyly nikde v ČR na žádné party předtím použity. V prostoru haly zavěsíme další čtyři 6ti metrové pod-svícené dekorační hranoly, spolu s dalšími dekoracemi, které jsou taktéž novinkou pro návštěvníky tanečních akcí. O další dekorativní prvky se postará náš významný generální partner Ed Hardy Energy Drink.

Co se týče videoprojekce a umocnění zážitku, tak po stranách budou umístěna projekční plátna o celkové velikosti 24 metrů čtverečních, nasvícená zpětnými projektory. O dění na projektorech se postará profesionální VJ ( video dj) z týmu Karla Šilhána. Pod Dj pultem se s patřičným efektem o show postarají plasmové tv, taktéž napojené na mistra VJe. Stage bude mít dvě vystouplá ramena, na kterých se budou vrtět sexy tanečnice a tanečníci, kteří vás rozhodně nenechají stát v klidu.

Další hodně důležitá věc, pro spoustu lidí ta úplně nejdůležitější - kvalitní zvuk. Nechceme nikoho v Tipsport Aréně nechat sedět, netančit a proto vám dopřejeme kvalitní a jedinečný zvuk v každém koutě párty. V tomto oboru je na českém trhu absolutně nejlepší volbou firma T-Servis, díky které pro vás máme připravené zvukové aparáty o výkonu něco okolo 70 kilowat nejznámější značky El Acoustic.

Firma T-Servis je proslulá kvalitou své práce a poskytovaného servisu jak v ČR, tak po celé Evropě a v evropském měřítku se řadí mezi jedničky oboru. Tímto děkujeme firmě T-Servis za podporu při přípravě akce a už teď se těšíme na další společné projekty.

V neposlední řadě a ve zkratce něco k doplňkovému programu: ICQ stánek, Remington Hair fashion, fotbálky, fotostěna Primastranky.cz, Vouch design – originální vychytané klíčenky pro každou příležitost, LightMan, ED Hardy energy drink bary, Flügel hostesky... Ale pro atmosféru party jsou nejdůležitější ti správní lidé, takže 15.5.2009 ve 20:00 v TIPSPORT Aréně Liberec!

Těšíme se na TEBE! – Tvůj ED HARDY ENERGY DRINK PULZAR TEAM

Pavel Szukala, Filip Schleif, Pavel Petráček (DJ PETY) a Fabio Jungmann Fiory
Předprodej u Ticketpro. Více informací naleznete na našem webu www.PartyPulzar.cz, kde se nachází i různé soutěže, aktuality o účinkujících a samotné informace o akci.
 
Doprava na libereckou halovku Pulzar Pulzar představuje druhou, zlámanou DnB scénu! Přijď se dobít na jeden z warm-upů liberecké akce Pulzar Ed Hardy Energy Drink Pulzar představuje headlinery večera ED Hardy Energy Drink PULZAR - poslední možnost vstupenky za 300 Kč Liberec má novou halovku Pulzar

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016