PARTYINFO

 

CENTR

Datum konání:
13.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Kongresové centrum
DJs:
Rawal, Kwé, Mc Vannila Face
Live:
Centr (rus), Cossiga, En.Dru, Ivan.Hoe
Info:
http://www.night-prague.cz
Popis:
start 20:00, vstup 400/600 czk, vip 1000/2000 czk
 
 
Nejznámější Ruská Hip Hopová crew poprvé v Praze!
Skupina Centr byla založena v roce 2004 v Moskvě. Talentovaná hip hopová formace, zastoupená Labelem ЦAO Recordz, oceněná cenou MTV Russian music awards 2008 boří žebříčky hitparád po celém Rusku. Skupinu představuje trio GUF - geniální textař a raper, Slim - vynikající hudební mág, ПТАХА - raper a DJ Shved. Jaro Cossiga, EN.Dru, Ivan.Hoe (BeatBurger Band) - trojice beatboxerů ze sedmičlené party BeatBurger Band, kteří reprezentují český beatbox po celém světě.
 
V poslední době se představili široké věřejnosti po boku Veroniky Žilkové v talkshow Pustit Žilou na TV Prima. Na jaře odlétají do New Yorku, kde je čeká řada koncertů a prestižní vystoupení na International Hip Hop Festivalu Trinity. V květnu budou reprezentovat 4 minutovým setem na mistroství světa, jak v teamovém beatboxu, tak En.Dru v battlu za jednotlivce. V červnu završí tour Číně.

DJ RAWAL je rezidentem noci Bounce v klubu Radost FX. Patří k předním RnB party DJs u nás. Kromě vystupování v klubech je rovněž známý díky spolupráci s americkým raperem Nironicem. Mají pravidelný pořad Black Out Show na radiu Spin.

DJ KWÉ duchovní otec a rezident hojně vyhledávaných čtvrtečních FX Bounce! hip hop & rnb nocí v pražském legendárním klubu Radost FX. Za své dosavadní top úspěchy v party deejayingu lze považovat předskakování na pražském koncertu Methodmana nebo hraní na belgické párty Heads&High poblíž Bruselu. Začátkem roku 2007 zakládá vlastní produkční agenturu 360 Production a v srpnu 2007 pořádá se svou partou t-music Hip Hop Jam festival na mimoňském letišti (jehož první ročník navštívilo 6500 lidí). V současné době připravuje 2. ročník Hip Hop Jam festu, pilně trénuje a selektuje klubové novinky, aby vám je mohl servírovat v klubech po celé ČR a Slovensku.

Pozvání přijal vynikající showman – beatboxer a raper MC VANILLA FACE.

VSTUPENKY: PŘEDPRODEJ Standard - 400 Kč (na místě 600 Kč) , VIP - 1000 Kč - V.I.P. vstupenka obsahuje: vstup do V.I.P. salonku, kde se můžete osobně potkat s kapelou, bohatý raut. (na místě 2000 Kč)

Rezervace VIP stolů na tel.: 773 024 272

Více info na: www.night-prague.cz a www.darkwolf.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016