PARTYINFO

 

SATELLITE

Datum konání:
10.04.2009 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Eden bar
DJs:
Arcane (de), Ganez the Terrible (fr), Sepromatiq (sk), Nois, B.UNQ!, Golpe vs Peca, The Twins aka Kokino vs Darth Fader, Cetche, Doug
Info:
http://www.letsgotechno.cz
Popis:
vstup 150/220 czk, Kapacita klubu je 500 lidí, proto bude na místě omezený počet vstupenek!
Line-up:
19:00 – 20:00 Doug (warm up breakbeat set)
20:00 – 21:00 Cetche live
21:00 – 22:00 The Twins aka Kokino vs Darth Fader
22:00 – 23:00 B.Unq!
23:00 – 24:00 Nois
00:00 – 01:30 Ganez the Terrible live
01:30 – 03:00 Arcane live
03:00 – 04:30 Sepromatiq live
04:30 – 06:00 Golpe vs Peca
 
 
Poslední informace k Satellite 6 + line up
Sepromatiq: "Den bez hudby si neumím představit"
Producent a dj, vlastním jménem Dušan Doskočil, pochází z Malaciek, narodil se v roce 1982 a s hudbou se začal aktivně seznamovat asi ve svých 12-ti letech.. V těchto letech u něho převládali převážně komerční styly, ale z času na čas se to začalo formovat na úplně opačný směr. Zpočátku to byl rave, house, hardcore a podobné styly. S postupem času se mu dostalo do rukou pár mixovaných setů, kde byli převážně tracky od Marca Baileyhoho, Olivera Ho, Surgeona a podobných producentů. Od této chvíle se začal orientovat převážně na klubovou scénu v plném rozsahu. Bylo to okamžitě vidět i v jeho hudební produkci. Od této chvíle se z pod jeho rukou ženou techno tracky, které přinášejí stále něco nové..
 
Vlastní produkci se věnuje už zhruba 8 let. Stále hledá nové nápady a inspiraci i v jiných trackach. Mimo hardtechna a techna se věnuje produkci podobných stylů jako např. house, ambient, chillout.



V roce 2007 a 2008 Sepromatiqovo jméno zažilo velké bum ve světě Hardtechna, kdy se dostal do podvědomí celého světa nadšenců tohoto stylu. A nejen jim, ale také djům světového formátu. Mnoho z nich jeho tracky zařadilo hned do top 10! jako např. Pet Duo, Robert Natus, Viper XXL, Torsten Kanzler a mnoho dalších respektovaných jmen celým světem.

V listopadu 2007 dostal nabídku od Dj Tronica, majitele METROKLUBu v Šaľe, se stát rezidentem tohoto klubu v populární klubové noci PULZAR.

Na podzim roku 2007 byla vypuštěna do světa Sepromatiqovo první hardtechno deska s názvem Grosse Katastrophe EP na známém labelu ANIMASOLA, který je ve vlastnictví Vipera XXL. Krátkou dobu po tomto oblíbeném releasu dostal nabídku od Viper XXL do bookingu ARTILLERY. Členem tohoto světového bookingu se stal od ledna 2008 ve kterém jsou mimo jiné Viper XXL, Amok, FL-X, Greg Notill a jiní.

Sepromatiq@Matchsound 3, Ibiza Club, DCA_part 1



Sepromatiq@Matchsound 3, Ibiza Club, DCA_part 2



Discography:

www.triplevision.nl/artist/Sepromatiq

Animasola 004 – Grosse Katastrophe
Animasola 006 – V/A EP 2
FRR 007 Mad Melody EP Fatallic Resignation
ATW 005 Slovakia / Australia Around the World Records
ANIMASOLA 007 Gervakia and Slomany EP Animasola
Schubfaktor – Hidden Talents
Reconstruction 002

CD compilation:

SCHRANZ TOTAL 18 - mixed by Linda Pearl and Viper XXL
COMPRESSED 010-2 - Kanzler Rocks You - Mixed by Torsten Kanzler
SCHRANZ & LOOPS Vol. 8 - Mixed by Robert Natus
KICK DOWN Vol. 1 - Mixed By Miss Djax
HARDTECHNO Vol.6 - Mixed By Pet Duo
SCHRANZ & LOOPS 9 - Mixed by - Robert Ntaus
Fingerprints VOL. 35 - Mixed by DJ Lukas

Interview:

Ahoj, nejdřív bych ti ráda poděkovala, že jsi přijal pozvání zahrát na šestém pokračování hradecké klubovky Satellite.Překvapivě na začátku se Tě zeptám jak se máš, co ti udělalo v poslední době největší radost a co plánuješ do budoucna?

Ahoj ahoj..V prvom a neposlednom rade aj ja ďakujem za pozvanie prísť zahrať na Vašu párty Satelite :) Najsam radosť? Celkom sa teším z toho, že sa nám začína prebúdzať jar a konečne sa otepluje..Táto zima bola dosť ostrá a mne viac vyhovuje teplejšie počasíčko. Plány do budúcna? Jaj,no tých je veľa, ťažko to tu všetko spomeniem :)

Kolik času trávíš u své produkce? Nedostáváš pohlavky od přítelkyně, že se někdy věnuješ až moc hudbě?:)

Uff, veľa veľa času..V podstate keď niesom v práci, s priateľkou, alebo nehrám na nejakej akcii, stále sedím za produkciou. Moja priateľka má taktiež bohatý program okrem štúdia, ale vždy, keď má čas uprednostním s radosťou práve ňu.

Posloucháš i jinou muziku? Co si poslouchal dřív?

Ano dá sa povedať, že hej..Mám rád kľudnejšie veci z elektroniky, ako house, electro, progressive, či chillout..Na základnej škole som začal počuvať house, potom hardcore, techno a to ma drži doteraz :)

Co považuješ za svůj dosavadní úspěch na poli taneční scény?

Tak pre mňa je úspech každý nový track, ktorý sa páči ostatným ..Každé hranie, či na domácej pôde, či v zahraničí. Ale čo môžem povedať, že asi najviac si cenním svoju prvú dosku na Animasola records, ktorá si myslím, že mala veľký úspech čo ma nejak nakoplo..až sem, hehehe :)

Tvůj současný oblíbený producent?

No je ich viac, tak radšej nebudem menovať, aby som náhodou na niekoho nezabudol :)

Chodíš na party jako posluchač? Máš rád velké open-airy, jaké? Pokud ano, podle čeho se rozhodujete? Prostor? Jméno akce? Djs?

Jasné, chodím sa na párty aj baviť..Mám rád malé klubovky, ale aj veľké akcie, či open-airy. Akcie si vyberám hlavne podľa toho, akí djs tam vystupujú, priestor je pre mňa až na ďaľších miestach.

Už si v Čechách vystupoval. Jaké máš na to vzpomínky? V čem jsou Češi jiní než Slováci na taneční scéně?

Áno, hral som u Vás už viac krát a vždy som si od Vás odniesol kopec príjemných spomienok. Čo sa týka odlišnosti čechov a slovákov, nemám ten pocit, žeby sme sa nejako lísili..Jsme bratři :)

Kde bereš inspiraci ke své produkci? Jak Tě napadl zrovna nápad k tracku já tak rád trsám trsám, který je hodně oblíbený v ČR?

Moja tvorba je veľmi ovplyvnená situáciami, ktoré zažívam, pocity ktoré prežívam a samozrejme náladami. Niekedy mám náladu na melodickejšie veci, niekedy skôr dark témy, alebo niečo s vokálom.. Snažim sa do svojej hudby vložiť čo najviac zo samého seba a tým je môj štýl produkcie špecifický.

Umíš si představit svět bez hudby? Čím je pro tebe hudba a jaký význam má všeobecně pro lidi na Slovensku?

Život bez hudby? Tak to si veru predstaviť neviem.. Ďen bez hudby si neviem predstaviť, nieto ešte život. Hudba je súčasť mňa, niečo, čo u mňa nikdy nekonči, patrí kumne :)

Co říkají tvoji rodiče na to, že jsi hard techno dj?

Sepro do toho! :) Rodina ma v tom podporuje, rešpektujú ma a fandia mi, za čo im ďakujem :)

Jak vidíš svoji budoucnost, co budeš dělat třeba za 5 let?

To fakt netuším..Produkovať, hrávať, rozdávať ľuďom radosť hudbou...ale ktovie J

Jaké je tvoje oblíbené jídlo, kuchyně?

Mám strašne rád pizzu, cestoviny, ale nemám problém zjesť hocičo..

Co bys vzkázal lidem co se chystají TRSAT TRSAT 10.4 do Hradce?:)

Moc sa teším na Satelite, budeme sa baviť a tancovať až do rána..Môžte sa tešiť na kopec mojej novej nevydanej muziky..
PS: Ja taky rád trsám trsám :)
Vidíme sa :)
 
DJ Arcane: "Miluji Techno" Ganez The Terrible v rozhovoru před Satellite + profil Satellite 6 představuje jednoho z hlavních headlinerů: DJ Arcane Kultovní techno mejdan Satellite hlásí šesté pokračování!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016