PARTYINFO

 

CULTURAL REGGAE VIBEZ 2009

Datum konání:
12.06.2009 - 13.06.2009
Místo konání:
Hořice - lom U Josefa
DJs:
Splendid sound system (pl), Damalistik (fr), Forward March, Equalizer, Raggaultras, tba
Live:
Kenny Knots & B D F (Basque Dub Foundation, uk), Ocho Macho (hu), Natural Dread Killaz (pl), Čankišou, Feher Fekete Kerek, Evolution Dejavu, Banditos & Dr. Kary, Homebwoyrasta, Imperio, Skapollo, Jahtec Jammin´Job, Racoon´s, ExT, Psiskapsy
Info:
http://www.culturalreggaevibez.cz
Popis:
vstup 250/300 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Na festivalu Cultural Reggae Vibez vystoupí Kenny Knots & B D F
První jména festivalu Cultural Reggae Vibez
Jaro je za dveřmi a s ním i jeden z prvních festivalů Cultural Reggae Vibez, který proběhne už 12.-13.června. Na festivalu se jako tradičně přestaví mnoho zahraničních i domácích kapel a djů. My vám nabízíme prvních několik kapel, které letos uslyšíte.
 
Již 8. ročník dvoudenního open air festivalu Cultural Reggae Vibez, který se jako tradičně odehrává v lomu u sv. Josefa v Hořicích v Podkrkonoší letos nabídne několik zahraničních i domácích kapel a djů. Jak bývá zvykem festival bude mít hlavní live stage a druhou djs stage na kterých uslyšíte: reggae, ska, dub, dancehall, world music a ragga/jungle. Nebude chybět chill out zona, experimental cinema, čajovna, stánky s občerstvením a mnohé další.



Na letošním ročníku se představí maďarská kapela Ocho Macho, která hraje hodně taneční ska/reggae a ztotožňuje se světově známou kapelou Manu Chao. Další zahraniční kapelou jsou rastamani Natural Dread Killaz z Polska. Jejich hutné jamajské reggae patří k tomu nejkvalitnější v Evropě. Hráli na několika předních evropských reggae festivalech. Z našich kapel uslyšíte Čankišou, kteří si svým originálním stylem našli velkou oblibu i v zahraničí. Dále vystoupí Feher Fekeke Kerek jejíž muzika je někde na rozhraní mezi reggae, ska a balkánské dechovky. Ostravští Evolution Devaju hrají velmi taneční reggae míchané s elektronickou muzikou. Poměrně novou „začínající“ kapelou jsou Jahtec Jammin Job ze Žatce.

Toto jen malá ochutnávka z letošního ročníku Cultural Reggae Vibez, další jména kapel a djů zveřejníme už brzy. Nyní byl také spuštěn online předprodej za 250kč na oba dva dny!! O lístky si pište na předprodej@culturalreggaevibez.cz.

Více info: www.culturalreggaevibez.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016