PARTYINFO

 

NOCTURNAL HOUSE

Datum konání:
13.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Amsterdam Cafe
DJs:
Cubik (roxy.cz), Jag Kiranmaye (USA/inhouse rec.), Thunhas (greenhouseparty.cz)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Nocturnal House a Tulip tento víkend v Café Amsterdam
Již po čtvrté přichází Nocturnal House, klubova noc věnovaná house music. Jak již je pravidlem, noc bude představovat to nejnovější z taneční scény. Můžete se těšit na celou řadu house podžanrů jako například disco, jacking, funk, progressive a electro. Pouštet budou Cubik, Jag Kiranmay a dj host Tchunhas. Vychytaný interier s především kvalitním zvukem a příjemným personálem zaručují super strávenou noc v rytmu house music.
 
V sobotu 21.02.09 bude na řadě párty Tulip. Progressive - tech house vám naservírují djs Yannick (roxy.cz) a Dan Cooley (roxy.cz/radio 1). Věřte tomu, že takovýhle hudební výběr, jako vám kluci zahrají, nenechá ani jednu roštěnku sedět dlouho na baru? Těšit se můžete také na víkendové mecheche a ovocné mísy. Pokud nevíte, o co jde, navštivte naše stránky www.cafeamsterdam.cz. Kdo neví, kde to je, tak zde je popis lokality: představte si, že jdete Václavákem po levé straně nahoru a na konci zahněte za levý roh, kde na tuhle kavárnu narazíte ve Washingtonově ulici. Nebojte se vlka nic a doražte:-)


Březnový program v Café Amsterdam!

Březen je tady, jaro ťuká na dveře a Café Amsterdam láká na opravdu výjmečné akce! Nově můžete navštívit i naše čtvrteční party, nebo jen tak dorazit na pivo a poslechnout si taneční hudbu v týdnu. Rádi bychom vám nabídli koktejl ve speciální akci - Cuba Libre za 60,- Kč namíchaný profesionálním barmanem, a kdo radši pivko, můžeme nabídnout Gambrinus za 29,- Kč, Pilsen Urquel za 38,-Kč a nebo Heineken.

Velkým překvapením je víkendové mecheche v podobě dvou panáku zdarma v průběhu večera  pro celý podnik. Nevěříte? Přijďte si to vyzkoušet. Jediné, co vám neprozradíme, bude hodina podavaníϑ Takže vyčkejte na zvonec a hurá k baru! Raději si potrpíte na sladké vitamínky? I ná vás se nezapomnělo, na každé víkendové párty si budete moci zobnout z mísy s ovocem! Najdete nás na adrese Café Amsterdam, Washingtonova 9, Praha 1 (50 metrů od Václavského náměstí)! Klub je plně klimatizovaný! Náš program je opravdu pestrý.

Posuďte sami:

Měsíc březen začně čtvrtkem 5.3.09 naší studentskou akcí Student Night, na které se o hudební produkci postará dj Mirza & Dmitry. Připravte se na nu rave, nu disco, italo disco. Začíná se ve 21h a vstup je zdarma.

V pátek 6.03.09 vás čeká zbrusu nový večírek zaměřený na jemnější odnože drum`n`bassu v režii Shadowbox DJs. Tentokrát s dji Nitrousem (shadowbox.cz), Panoramou (shadowbox).

Sobota 7.03.09 se klasicky změní v minimalový vymazlený večírek. Party Mifé je tady se svým rezidentem djem Subsistem (klika.cz), který si pozval na pomoc dje jmenem Kredenc. Pokud je pro vás tato hudba emocionální lahůdkou, nesmíte rozhodně chybět. Vaše nohy nenajdou zaručeně klid... klik... klik!

Druhý čtvrtek 12.03.09 bude patřit párty Catch Your Breath. Čekají vás velmi příjemné melodie a styl, který se jen tak nedá zaškatulkovat prostě eclectica. Párty vás provede dj Kamcza (stepforward). Začíná se ve 21h a vstup je zdarma.

Pátek 13. 03. 09 na vás čeká již všem známá, jedinečná párty Nocturnal House, rezidentní noc dje Cubika (roxy.cz) a Jag Kiranmaye (USA). Tento večírek se může pyšnit americkým zvukem ala funky, pumping housem prokládaným electrem.

V sobotu 14. 03. 09 bude na řadě párty Tulip. Progressive - tech house v podání rezidentů djs Yannicka (roxy.cz) a Dana Cooleyho (radio 1/roxy.cz) bude zkrátka lahůdkou. Věřte tomu, že takovýhle hudební výběr, jako vám kluci naservírují, nenechá ani jednu roštěnku sedět dlouho na baruϑ

Ve čtvrtek 19. 03. 09 přijďte ochutnat párty Cookies. Večerem budou provázet Djs -JB- a Franco, a ponese se v rytmu house a minimal techna. Začíná se ve 21h a vstup je zdarma.

Třetí pátek 20. 03. 09 vás povzbudí k tanci párty All night long - silná káva, kterou připraví ostřílená dvojice Da Moon & Soundjet ze západočeského NUbreed.cz bookingu. Tato dvě jména jsou spojená s akcí Dance In The Sky v plzeňském Sky Baru, klubem PH+, rádiovým pořadem Moonlighting  a legendárním plzeňským barem Mazaný Králíček. Stejně jako dobrá káva, udrží vaši bdělost až do rána a povzbudí vaše nohy na parketu směs aktuálního tech-house s příchutí electro, lehce oslazená progressive a dochucená minimal soundem.

Sobota 21. 03. 09 bude patřit dvojici, kterou není třeba představovat! Elektromágové české taneční scény WeKi Djs (www.wekidjs.com) a jejich párty Scandal. Tentokrát si přivzali na posilu spoustu nových tracků, kamarádů a plno alkoholu :-)). Hrát se bude electro house, electro pop, electro techno, minimal. Motto večera je... nepřijít = nežít!

Ve čtvrtek 26.3.09 si přijďte poslechnout naší studentskou akcí Student Night, na které se o hudební produkci postará dj Mirza & Dmitry. Připravte se na nu-rave, nu disco, italo disco. Začíná se ve 21h a vstup je zdarma.

V pátek 27. 03. 09 se těšte na houseovou, electro housovou noc s lehkým nádechem undergroundu - Bluesound Night. Desky roztočí známá partička Roman Rosi, Kaik a Tomics z hudebního seskupení Bluesound djs. 

Poslední sobotu 28. 03. 09 se vám představí párty Analog! Hudební parket rozvíří dvojka Rhys Davies a Sly Antro z Velké Británie. Jejich specialitou je především nadupaný uplifting house a také electro house. Přijďte si zadovádět a věřte, že se vám nebude chtít domů!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016