PARTYINFO

 

BLACK DOG NIGHT

Datum konání:
21.03.2009 - sobota
Místo konání:
Beroun-Město - Společenský dům Plzeňka
DJs:
M&gors Sound System
Live:
Xavier Baumaxa
Popis:
start 19:00, vstup 200 czk
Line-up:
19:00 Open door
19:00 - 20:00 M&gors
20:00 - 22:00 Xavier Baumaxa
22:00 - 03:00 M&gors
 
 
Xavier Baumaxa a M&gors Sound System DJs na akci Black Dog Night
 
 
Písničkář, showman, performer, provokatér a bard úchylů. Baumaxa je vyjímečný hráč na kytaru a jeho krásný hlas je dalším skvělým nástrojem. Chytlavé melodie se brzy zaryjí do paměti a nikdy se neoposlouchají. Texty pobaví a šokují. Zajímá ho vše, co je proti svobodě jedince. Je úkazem poetického magora, kterému je sváté máloco. Xavier Baumaxa je svérázný talent hodný pozornosti!



Buránek regionálního charakteru, své písně skládá v kuchyni, v autě a na záchodě, který je však propojen s koupelnou, takže je to sporné.” Xavier Baumaxa o sobě

Odkazy a hudební ukázky: Xavier Baumaxa

www.xavi.litvinoff.cz
www.myspace.com/xavierbaumaxa

Všechno to začalo v roce 2001, kdy spousta lidí v Berouně a v okolí navštěvovala  kvalitní deep house party pořádané Fuzzy logic sound systemem, který se bohužel po čase rozpadl. Otěže tedy převzala další parta, která to z malých akcí na Mochomůrce v roce 2001 dotáhla až k akcím a hraní po celé  České Republice včetně např. pravidelné akce Moove it v Pražském klubu Cross, vše za podpory Fuzzy logic a Quadrant sound system crew. Na společných akcích si v minulosti zahráli např. Simon DK, Inland knights, Shrewd sound system, Chris quadrant, Dave brooks, The Littlemen, DJ Manny, Dj M3, Rugkuta ss, Martin haberland, Dj Vik, Sunshine people, Simon Mills, aka BENT, Groof, Lumiere Neil Tolliday, J.s Quadrant, Sean Dizzy funk,Rob(smokescreen), atd..

"Soulful music for funky people" M&gors sound system
magors.pseudopolis.net
www.myspace.com/magors
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016