PARTYINFO

 

CZECH DRUMANDBASS AWARDS 2008

Datum konání:
27.03.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Beast67, IM Cyber, Sayko, Pixie, X.morph
2nd stage - Machine Funck, AI, Matoa, Side, Suki
Info:
http://www.drumandbass.cz
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk
 
 
Poslední informace k vyhlášení DNB Awards
Vše podstatné o průběhu ankety a samotném vyhlášení již bylo řečeno, proto půjdeme rovnou k důležitým instrukcím pro návštěvníky slavnostního vyhlášení, které proběhne již tento pátek v pražském klubu Abaton.
 
Vstupné:

Jak jsme slíbili, každý hlasující od nás dostává vstup zdarma. V této chvíli jsou všechny e-maily potvrzující volný vstup na vyhlášení rozeslány. Pokud jste poctivě a bez překlepu vyplnili své jméno a e-mail, máte tento mail už ve vaší schránce. Nárok na volný vstup mají výhradně ti, kterým tento mail přišel. Prosím připravte seipředem doklad totožnosti a u vstupu ho předkládejte bez vyzvání. Ti, kteří nehlasovali, nebo nevyplnili všechna povinná pole, zaplatí vstupné symbolických 100,- Kč.

Otevírací doba:

Otevření klubu i začátek DJských vystoupení je již ve 21 hodin. Využijte včasné doby otevření klubu, vyhnete se tak nepříjemnému čekání ve frontě na vstup a pohodlně si budete moci vychutnat celý pestrý program.

Průběh večera:

Večer odstartuje v devět hodin zvuky prvních beatů DJských vystoupení. Přesně o půlnoci si budete moci poslechnout první část vyhlášení Czech Drumandbass Awards, a to vyhlášení světových cen. Zhruba kolem čtvrt na jednu spustí své líbivé tóny živý koncert kapely Le Pneumatiq a po zhruba hodinovém vystoupení přijde na řadu to nejdůležitější, a to vyhlášení českých cen Czech Drumandbass Awards pro rok 2008. Po předání cen vystoupí ve speciálním setu vámi zvolený DJ roku a po něm další špička české drumandbassové scény. Jen připomínáme, že vyhlášení moderuje dvojka Elis (Drumandbass.cz) a Akira (Shadowbox.cz).

Line-up spodní dubstepové stage je následující:

21:00 - Suki + AI
00:00 - Machine Funck
02:00 - Side
04:00 - Matoa

Tipovací soutěž

V prostorách klubu poblíž vstupu bude umístěn hlasovací stánek, kde si budete moci tipnout vítěze letošní kategorie „DJ roku". Během samotného vyhlášení se pak vylosují tři výherci, kteří obdrží hodnotné ceny od našich sponzorských partnerů. Vyhlašovat se budou rovněž ceny pro hlasující v anketě. Proto prosíme, abyste se během vyhlašování pohybovali poblíž hlavního pódia.
 
Czech Drumandbass Awards 2008 – základní info, vstupné a ceny

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016