PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
11.04.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Rikki Newton (australia), Fatty M. (nightphunk), Clubvibe (roxy)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
DJ Schwa u zpovědi Fattyho M před sobotní party Sexy Beats
Sexy Beats @ Houseboat U Bukanýra
Na minulé akci jsme úspěšně oslavili narození Mariny, dcery jednoho z rezidentů akce - DJe Fattyho a ani tentokrát nebude o dobrou zábavu nouze. Na příští Sexy Beats konající se již tuto  sobotu 11.4.2009 se s vámi o své sexy beaty podělí mimo rezidentů i návštěvníci až z daleké Austrálie!
 
Prvním z nich je v Čechách dobře známý DJ SCHWA, český DJ, producent a promotér žíjící již nějakou dobu za oceánem. Začátky jeho DJské a producentské kariéry sahají do roku 2000, kdy začal pravidelně veřejně vystupovat. V roce 2004 zakládá společně s DJ Slaterem progressivní label TRIBAL VISION, který má dnes na svém kontě už desítky releasů. Z důvodu rozšíření hudebního záberu DJ SCHWA zakládá sublabel BEEF Records, který se soustředí na electro / experimental music. DJ SCHWA ve svých setech kombinuje více stylů, od deeper-tribal-progressive s electro a breaks prvky až po minimal a tech-house. DJ SCHWA si zahrál na spoustě velkých akcí stejně jako v mnoha klubech, od ČR, přes Maďarsko až po Nový Zéland a Austrálii.



Druhým specialním hostem, který předvede své pojetí SEXY muziky, bude DJ NIKKI NEWTON. Tento talentovaný DJ se věnuje především deep housu a zahrál si po boku takových ikon světové taneční scény, jako např. Ben Watt, Charles Webster nebo aktuálně Joris Voorn. Mezi jeho oblíbené labely patří např. Poker Flat, Buzzin Fly, Freerange nebo Sonar Kolektiv.

Takže ani tentokrát na Bukanýru nebude nouze o SEXY muziku, krásné ženy a spoustu dobrého pití.

Party začne ve 22.00, bude se hrát až do rána bílého a vstup je jako obvykle ZDARMA. Těšíme se na Vás v sobotu na BUKANÝRU!

Váš SEXY BEATS team

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Sexy Beats od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016