PARTYINFO

 

WAKE UP FEST 2009

Datum konání:
26.06.2009 - 27.06.2009
Místo konání:
Znojmo - Areál Louckého kláštera
DJs:
Rotation Index, Oppidum Canum, Mc Julay, Ketan, K3N (ru), Georgi (sax), Ježíš táhne na Berlín, Danneloop, Migell, more
Live:
Vypsaná Fixa, Polemic, Xindl X, Fate Magazine, Disco Balls, Love Gangsters, Čoko Voko, Dorian Grays Prostitutes, PSH, Lola Angst (DE), 100°C, Niceland, Rhodian, Nuck Chorris Gang, Barevný Nátěr, Sympathy for Strawberry (A), Zelené kule, No DUR
Info:
http://www.wakeup.cz
Popis:
vstup na jeden den 190/250 czk, dvoudenní 290/350 czk
 
 
Festival Wake Up 2009
Festival Wake Up 2009 se letos koná potřetí, opět v areálu historického objektu kláštera ve Znojmě-Louce. Festival se zaměřuje na žánrově pestrou kytarovou a elektronikou muziku a hiphop. Na hlavním podiu vystoupí v pátek Vypsaná Fixa, Polemic, Xindl X, Fate Magazine, Disco Balls, Love Gangsters, Čoko Voko, Dorian Grays Prostitutes, v sobotu PSH, Lola Angst (DE), 100°C, Niceland, Rhodian, Nuck Chorris Gang, Barevný Nátěr, Sympathy for Strawberry (A), Zelené kule a No DUR.
 


O poznání větší prostor než v uplynulých letech dostane elektronická hudba a spřízněné hudební styly. Vnitřní prostory klášterní budovy, tzv. ELECTRO CAVE, bude patřit vídeňské šestihlavé drum and bass bandě Rotation Index s vlastními MCs, DJům Ketanovi s ruskou raperkou K3N, Danneloopovi a Migellovi. Představí se také nadějné elektrotrancové duo Gat electra s vlastní tvorbou a živým saxofonistou Georgim, vystoupí rapeři Kolabo, Oppidum Canum a exotická MC Julay. Třešničkou na dortu bude noisový experimentátor a performer podivuhodného jména Ježíš táhne na Berlín. Vše bude s mohutnou podporou VJs a videoartových umělců Ethernity Brothers. V rámci elektronické scény mohou návštěvníci vyzkoušet videohry na obřím plátně a utkat se v soubojích se svými kamarády, zajímavá bude i tzv. Dance Mania, simulátor na bázi interaktivní taneční podložky.

Díky ohlasům z předchozích ročníků rozšíříme bubenický workshop, výtvarný workshop dostane také nový rozměr a bude nabízet také možnost tvůrčího vyžití při výrobě drobných dárků, které si mohou návštěvníci ponechat jako suvenýry. WAKE UP letos podpoří iniciativu Fotbalem proti rasismu, v rámci festivalu proběhne turnaj ve fotbálku zvaném Jogo Bonito. Zájemci mohou vyzkoušet i adrenalinovou atrakci v podobě skákacích bot a zapojit se do soutěže o další adrenalinové zážitky.

Těšíme se na Vás.

- Vstupné v předprodeji na oba dny je 290 Kč (TicketStream, TicketPro, TIC Znojmo, TIC Moravské Budějovice, Rockový klub GOGO ve Znojmě a POGO Bar v Moravských Budějovicích).

- Ubytování zdarma ve stanovém městečku v areálu kempu.

- Úschovna kol v areálu festivalu zdarma.

- Pivo Hostan, míchané drinky, jídla teplá i studená.

Mapa: zde
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016