PARTYINFO

 

DMA 09 AFTERPARTY

Datum konání:
11.04.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Yan Dark, Eagle, Pete Walk
Popis:
start 04:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Studio 54 vás zve na oficiální DMA afterparty
Studio 54 pořádá oficiální afterparty po vyhlášení hudebních cen Dancemusicawards. Hlavní vyhlašování proběhne v Abatonu a ranní afterparty samozřejmě ve Studiu 54 na Hybernské 38, Praha 1. Studio 54 pro vás na tuto událost připravilo velmi silný lineup. Hned na start vás na provozní teplotu zahřeje dj Ronny. 
 
Jeho popularita a djské umění jde na pomyslné přímce pořád nahoru a jeho energický house styl se stal velmi oblíbeným. Svědčí o tom i jeho rezidentní noc Clublife, kterou pořádá pravidelně každý měsíc v klubu Duplex a i po celé Čr. Dj Ronny jistě plný parket předá dalšímu studio dji a tím je Yan Dark. Přesné mixy, vocal house music, perfektní komunikace s lidmi, ano to je Dj Yan Dark. Ten vás doprovodí svým setem až do 9 hodiny a v tom přiletí “orel“ v podání Dj Eagle. Toho nemusíme dlouze představovat, protože o něm můžeme říct, že je již matadorem afterpartys ve Studiu a i klubové scény v Praze. Po něm ho vystřídá a do konce afterparty vás dovede Dj Pete Walk. Jeho set vám nedovolí ani v tuhle pokročilou dobu v klidu stát a budete se muset do konce afterparty “dotancovat“.

Začátek afterparty je ve 04.00, ale přijít do Studia 54 můžete kdykoliv, protože Café bar s hernou je otevřený non-stop. Těšíme se na vaši návštěvu. Team Studia 54. www.studio54.cz.
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016