PARTYINFO

 

SWITCH

Datum konání:
12.04.2009 - neděle
Místo konání:
Chrudim - Pitch club
DJs:
Chris Sadler, Hozzy, Wolscha, M@rk, Gordon FREEman
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
Line-up:
21:00 – 22:00 „surprise“
22:00 – 23:00 M@rk
23:00 – 00:30 Hozzy
00:30 – 02:00 Chris Sadler
02:00 – 03:30 Wolscha
03:30 – 05:00 Gordon FREEman
05:00 – ??:?? „surprise“
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Party Switch bojuje proti alkoholu za volantem
Gattino crew přináší do východních Čech návrat ke kořenům tradiční veselé house music. Jak již sám název napovídá, půjde o jakési „přepnutí se“ do jiné reality. S tím je spojen i podtitul prvního dílu - Retro, který nabádá všechny blázny, jež v hloubi duše alespoň jednou zatoužili vrátit se v čase do zlaté éry parties, aby se tam opravdu vydali a to i svojí vizáží. Neváhejte se inspirovat ve filmech a klipech, meze vaší fantazii opravdu neklademe. Setkáte se tu s afro výstřelky, zvony, barevnými parukami, flitry, havajskými košilemi, lakovanými polobotkami, mokasínami, tesilkami… a to vše samozřejmě ozdobeno stylovými brýlemi a doplňky.
 
Na své si přijdou i ti méně odvážní bez převleku, ale přesto lační po starém dobrém soundu v podání Chrise Sadlera, kterého není třeba představovat, snad jen to, že si doveze své „zaprášené“ desky, Hozzyho, jež pravidelně rozpaluje tancechtivé publikum v mnoha pražských i mimopražských klubech jako Studio 54, Roxy, Mecca a další, Wolschi (aka Mark Tongue, team Bubbles), na jehož retro převlek se tešíme témeř stejně jako na to, co předvede za mixážním pultem, M@rka - mladého nadějného Dje ze stáje FW a Gordona FREEmana (rezidenta Maddoxu, Přelouč a zástupce Pitch clubu). Více info o djs naleznete na jejich profilech.

Další zajímavostí této noci je boj proti alkoholu za volantem. Každý zodpovědný řidič při vstupu obdrží pásku řidiče a dostane uvítací nealko koktejl zdarma. V průběhu večera se nealko koktejly budou míchat i nadále v části baru vyhrazené pro řidiče – driver´s bar. Tam také poběží varovné spoty Besip.

Cena lístku je jednotná 100 CZK. Možno rezervovat si vstup sms zprávou odeslanou na tel.č. 737 314 863 ve tvaru „switch – jméno, jméno, jméno..“ (jména, která zadáte v sms zprávě se automaticky objeví na guestlistu a předejdete tím případnému čekání na vstupu).
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016