PARTYINFO

 

PULZAR - WARM UP

Datum konání:
25.04.2009 - sobota
Místo konání:
Hradec Králové - Event Music Bar
DJs:
Tráva vs. Loutka, Sense
Info:
http://www.partypulzar.cz
 
 
Boca Chica uvádí Pulzar warm up
Rezidentní noc hradeckého dje Sense Boca Chica přivítá v sobotu 25. dubna hned dvě legendy české house music - DJe Trávu a DJe Loutku. Oba "veteráni" působí na taneční scéně více něž 15 let a měli tu čest zahrát si snad ve všech klubech po republice i v mnoha zemích po celém světě. Právem patří mezi naši djskou špičku a svými aktivitami se zapsali zlatým písmem do historie taneční hudby nejen u nás. Tento večer se Vám na party Boca Chica představí i nová halová party Pulzar, kdy BC je součástí série warm-upů k Pulzaru, který se uskuteční 15.5. v liberecké Tipsport Aréně.
 
Dj Tráva je hvězda mezi českými DJ´s, která získala čtyřikrát ocenění Dj roku. Svoji profesionální dráhu djingu odstartoval v roce 1995, kdy se stal residentem klubu Bunkr, v roce 1996 následovalo zastupování proslulého klubu Roxy. Od roku 1997 je DJ Tráva členem a skladatelem projektu SIGNIFICANT OTHER. Počátkem roku 2001 vydává se SIGNIFICANT OTHER první album MONGO.LOVE. Jeho vlastní track byl součástí kompilace Café del Mar. DJ Tráva je majitelem labelu Lex Record.

Hudební styl: house, tech house, deep, funk, techno.

DJe Loutku lze po právu považovat za základní kámen české taneční scény. Nepočítáme-li jeho počátky v klubu Futurum, kde se jako dj věnoval více kytarovým a new wave projektúm (jeho nejoblíbenější skupinou byli Duran Duran), byl Loutka u zrodu téměř všech dúležitých momentů okolo taneční hudby v Čechách. Po první house party v klubu Meloun byl neodvratně lapen houseovými rytmy. Odjíždí do Amsterdamu, kupuje gramofony, mixpult, první desky a v neformálnim seskupeni "ToMaMi" stojí u zrodu prvních party v české produkci.

V roce 1993 se stává spoluzakladatelem agentury Roxydust House Factory - dnes Roxydust - a společně s Jardou Krampolem a Petrem Hoškem startuje první pravidelné party v KD Ládví.
Rok 1994 je pro Loutku rokem zlomovým - DJ Joost Van Bellen ho zve do amsterdamského klubu Roxy, kde se zasluhuje o další prvenství, jako první český DJ vystupuje v zahraničním klubu V letech 94, 95 dostává v Amsterdamu angažmá takřka ve všech předních klubech (Chemistry, Mazzo, Paradiso, Richter, Waakzaamheid) a sbírá cenné zkušenosti, které ve spojení s jeho přirozeným hudebním talentem a citem pro atmosféru pasují Loutku na nejoblíbenějšího českého Dje.

V Praze nechybí na programu žádné větší party aobjíždí taneční akce po celé republice. Měl rezidentní noc v pražském klubu Radost FX a podílí se na produkci agentury Roxydust, která v roce 1996 rozjíždí Loutkovu rezidentní noc Shake v klubu Roxy. Shake se stává v prvních dvou letech fenoménem a Loutka pomalu, ale jistě českou legendou.

Jeho djské sety jsou charakteristické nekonečným střídáním nálad - jeho souznění s tančícím publikem často působí až mysticky.

A právě zde Vám rádi představíme Pulzar, nováčka mezi halovými akcemi, která se bude konat 15.5.2009 v liberecké Tipsport Aréně. Věříme, že právě toto zahřívací kolo s takovými hvězdami se nenechá nikdo z vás ujít. Více o nové pulzující party se dozvíte na stránkách PULZAR www.partypulzar.cz.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016