PARTYINFO

 

PULZAR - WARM UP

Datum konání:
01.05.2009 - pátek
Místo konání:
Liberec - Faux Pas
DJs:
Spyro, Steen & Keeper, Golpe, Caye Caulker, Toni Riot
Info:
http://www.partypulzar.cz
 
 
Pulzar warm up @ Faux Pas
Dne 1.května 2009 proběhne Warm-up párty Pulzar ve známém libereckém klubu Faux Pas. Jedná se o jednu z posledních ze série Warm-up parties a také se zde bude loučit s hraním náš kolega dj Tony Riot.
 
Klub je netradiční svým interiérem, při vstupu se návštěvník ocitá ve sklepních prostorách, které vynikají skvělou akustikou a originálním prostředím. Clubbery velmi oblíbený klubík Faux Pas se přímo nabízí pro pořádání protančených nocí plných rozmanitých koktejlů a drinků. Proto jsme tuto šanci nenechali náhodě a právě zde uspořádali jednu z posledních ze série Warm-up parties.

Tento večer vystoupí Dj Spyro, vlastním jménem Lukáš Žehra, pochází ze severočeského příhraničního městečka Hrádek nad Nisou, kde i nadále žije. Když mu bylo přibližně 15 let, zasáhla ho velmi silně jedna z prvních výrazných vln elektronické taneční hudby. Netrvalo dlouho a Lukáš se rozhodl stát součástí nové generace Djů, producentů a promotérů.

Hudební škatule, ve které se našel a které je do dnes věrný, je techno. Milníky jeho kariéry jsou roky 2002, 2004 a 2006. V roce 2002 zaznamenala celá klubová scéna jméno Spyro díky drtivému vítězství v LIVC DJ CHAMP. Rok 2004 přinesl Spyrovi ocenění Objev roku v anketě Czech Dance Music Awards. Rokem 2006 vyvrcholilo snažení a píle Spyra a u jeho dveří přistála pozvánka do prestižního bookingu Kne Deep. Taková nabídka se neodmítá a tak Spyro sdílí stejnou střechu s takovými Dji jako Rush, Bold, Agent, Marko Nastič a dalšími.

Dále Vám zahraje jihočeské duo Steen & Keeper. Dj Steen pochází z Písku, ale žije v Praze. Jmenuje se Stanislav Zeman aka Dj STEEN. Jako Dj patří pod agenturu funtasic.cz a vystupuje se svým kolegou Keeperem převážně v jižních Čechách a mají i rezidentní hraní v jednom pražském klubu. Hraje převážně techno a jeho lehčí či těžší odnože, ale nepohrdne i housem, breakem a electrem... Hrál po boku skoro všech předních českých djs a některých zahraničních.

Dj Keeper pochází s jihočeského městečka Bechyně, ale také jako Steen žije v Praze. Jako Dj začal vystupovat již v útlém věku na školních parties, v šestnácti letech navštívil Cosmic Trip a elektronická hudba ho okouzlila natolik, že si pořídil své gramofony a denně hrál a piloval techniku. Na jeho stylu se z velké části podepsala britská kompilace Space Dj´z – The Last Dj´z On Earth. Stejně jako Dj Keeper se stává čelenem agentury Funtastic.cz. Stává se residentem open air party Summer Session. Styl hudby, který převážně hraje, by se dal charakterizovat jako temné dynamické techno, electro, breakbeat. Tento večer také vystoupí Dj Caye Caulker a Dj Toni Riot (CleverMusic.cz) a Dj Golpe.

Nenechte si ujít noc plnou skvělé hudby v klubu, který Vám má určitě co nabídnout. Mimo jiné zde bude možnost zakoupit lístky za výhodnou cenu na novou halovou party Pulzar, která se uskuteční 15.5.2009 v liberecké Tipsport aréně. Více informací přímo na webu www.partypulzar.cz.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016