PARTYINFO

 

AXE INSTINCT PARTY

Datum konání:
11.04.2009 - sobota
Místo konání:
Choltice - zámek Choltice
DJs:
Michal Pácalt, Laaw
Popis:
start 20:30
 
 
Axe Instinct Party @ Zámek Choltice
Po megaúspěšné Axe Instinct Party v pražském klubu Mecca, na níž byl poprvé prezentován nový pánský deospray Axe Instinct, startujeme "na počest" novému produktu sérii plnohodnotných parties vymykajících se stereotypním klubovým nocím. První mejdan se bude konat 11.4. na Zámku Choltice. Kvalitní hudební program zajistí resident DJs Michal Pácalt a Laaw.
 
Bude se I na co dívat ! V průběhu party proběhne unikátní KENVELO FASHION SHOW! Celým večerem provází moderátor TV Óčko Jakub Kuba! Na akci se dostaví i další dobře známé celebrity.
Velkolepá LASER SHOW!

O zábavu nebude nouze. Od sexy modelek alá divoženek (z agentury Agáta Models) obdrží hned ze startu všichni návštěvníci AXE dárky a Ti, co se nebojí řádně odvázat, se nechají zlákat do seznamovací hry. Sbalí co nejvíce slečen, přivedou je k AXE hrací desce a tam si zaflirtují o další ceny (AXE INSTINCT deodorant, AXE INSTINCT kožený náramek, AXE INSTINCT Kenvelo balík, koktejl zdarma) - nejlepší svůdce bude odměněn týdenní vstupenkou na SZIGET FESTIVAL v Budapešti s ubytováním zdarma!

Takže . . . Skvělá muzika, super světla, crazy atmosféra, luxusní drinky, známé celebrity, Kenvelo fashion show, sexy divoženky, kam se podíváš a vůně kůže všude kolem - tak to je AXE INSTINCT PARTY 11.4. od 20:30 na Zámku Choltice!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016