PARTYINFO

 

MAJÁLES 2009

Datum konání:
30.04.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - park Stromovka
Live:
Divokej Bill, Vypsaná Fixa, Skyline, Sto Zvířat, Mňága & Žďorp, Tleskač, G Point Hunters (Matěj Ruppert, Roman Holý, Tereza Černochová), The Prostitutes, Orion & James Cole (Orikoule), Vagyny dy Praga, Xindl X
Info:
http://www.majales.cz
Popis:
vstup 190/250 czk
Line-up:
Majáles STAGE:

13:00 - otevření areálu

14:00 - STO ZVÍŘAT

15:30 - CAN YOU HEAR ME, EUROPE?

15:30 - MŇÁGA A ŽĎORP

16:30 - NA STOJÁKA

16:40 - KRÁLOVSKÝ TROJBOJ (1.)

17:10 - G POINT HUNTERS
18:10 - NA STOJÁKA

18:20 - KRÁLOVSKÝ TROJBOJ (3.)

18:30 - Zahájení volby nového krále (do 19:30)

19:00 - VYPSANÁ FIXA

20:00 - NA STOJÁKA

20:10 - KORUNOVACE KRÁLE

20:50 - SKYLINE

21:50 - PA-LI-TCHI FIRESHOW

22:50 - DIVOKEJ BILL

Carrot Euro STAGE:

13:00 - otevření areálu

15:10 - VAGYNY DY PRAGA

16:40 - XINDL X

17:40 - NA STOJÁKA

17:50 - KRÁLOVSKÝ TROJBOJ (2.)

18:30 - TLESKAČ

19:40 - NA STOJÁKA

20:20 - ORION & JAMES COLE AKA ORIKOULE

22:10 - THE PROSTITUTES
 
 
Na Majálesu bude slunce a pivo zdarma
Pražský Majáles vrcholí již tento čtvrtek 30. dubna ve Stromovce a je ideálním místem, kde oslavit letošní čarodějnice. Kromě toho, že si máte šanci užít koncerty známých českých kapel, aktuální předpověď slibuje po deštivé středě slunečný a teplý čtvrtek! Navíc bude pro všechny, kdo se ještě stihnou zaregistrovat do klubu věrných přátel Majálesu, připraveno pivo zdarma. Začínáme již v jednu odpoledne!
 
I když Majáles není jenom o hudbě, koncerty pod širým nebem stále tvoří jeho podstatnou součást. Letos organizátoři připravili ještě nabitější program a to s kapelami jako Divokej Bill, Skyline, The Prostitutes, Sto zvířat, Tleskač, Orikoule, G Point Hunters, Vypsaná fixa nebo Mňága a Žďorp. Konkrétní line-up naleznete na praha.majales.cz/program.



Kromě hudby čeká návštěvníky i pestrý vedlejší program. Komici z pořadu HBO Na Stojáka budou bavit v desetiminutových setech, čarodějnický roj předvedou umělci s ohněm Pa-li-tchi fireshow a samozřejmě se bude i volit Král Majálesu. Ten ještě před svým zvolením a korunovací po osmé večerní musí své voliče přesvědčit absolvováním několika soutěží a performances.

Kromě toho to přímo ve Stromovce rozbalí i Jarmark studentských organizací, kde se všichni mohou dozvědět o možnostech, jak ventilovat svoji kreativitu a potřebu realizace během studia.  Na Majálesu proběhne také pokus o vytvoření nejsilnější zvukové vlny napříč celou Evropou – Pražský Majáles byl vybrán jako jediné město střední Evropy, kde budou lidé přesně ve 15.30 křičet „Can you hear me, Europe!?“. Celá kampaň je zaměřená na posílení evropské identity mladých lidí a bude streamována mezinárodní televizí MTV.



Kandidáti na Krále Majálesu jsou tři a budou bojovat o přízeň jedné princezny. Jejich profily a volební spoty může shlédnout na webu praha.majales.cz/volba-krale. O tento prestižní post svedou souboj studenti UK (Dejdárek XX.), VŠE (Jiří Jindrák) a ČVUT (Barnak Obdana).

Volební spoty kandidátů:
Dejdárek XX.
Barnak Obdana

Majáles ve zkratce

•    největší český studentský festival, největší setkání mladých lidí v uvolněné atmosféře
•    Praha, Brno, Hr. Králové a Plzeň – tj. celkem 40.000 unikátních návštěvníků v ČR
•    letos přináší navíc Jarmark studentských organizací – Majáles chce dát na největším setkání studentů v ČR prostor prezentaci studentských aktivit a zapojit více studentů do aktivit spolků www.majales.cz.

Hlavní den oslav - čtvrtek 30. dubna 2009, STROMOVKA Praha 7
5. ročník akce, na kterou se nezapomíná, je tady! Hodná Holka Tě zve na největší setkání mladých lidí, oslavu jara, šílenou pařbu, jízdu, kalbu, party, hudbu, recesi, ... je toho hodně, nač se těšit. Druhý den díky státnímu svátku pěkně zasloužený odpočinek a po vyspání hurá na prodlouženej víkend.
 
Majáles Underground kulturou oživí pražské metro Hodná holka zve na Majáles 2009

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016