PARTYINFO

 

BEAUTIFUL BODIES AND BEATS

Datum konání:
11.04.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Petr Holman, Carrione aka Diesel Phunk & Nifty
 
 
Sobotní BBB Party ve Vertigu (Beautiful Bodies and Beats)
Přeložíte-li beautiful bodies & beats do čestiny a uvážíte-li, že Vertigo neslibujeme nesplnitelné, pak o této party víte to nejpodstatnější: v klubu budou znít beaty taneční hudby a bude tam plno krásných těl. Ale na sličné tanečnice a holky nahoře bez zapomeňte, to je dnes prakticky standard a nosili bychom dříví do lesa. Zato o svalnaté tělo pořádného chlapa, či „jen“ o atletickou klukovskou postavu v pražských klubech prakticky nezavadíte.
 
Přijďte proto v sobotu 11. dubna do Vertiga. Svalnatými a atletickými figurami se to tam bude jen hemžit. Go-go tanečníci se tentokrát budou muset prokázat nejen pohybovým talentem, ale i dobrou postavou. Další do půl těla svlečení pánové se ujmou rolí hostitelů. Budou příjemní, zábavní, ale hlavně sexy. A kdo by se snad ostýchal přímého setkání s nimi, dá asi přednost videoprojekci speciálně připravené pro tuto párty serverem CzechYoungMuscle.com, v jehož režii bude i půlnoční live muscle show. Pózovat totiž bude jeden z top modelů tohoto serveru. Třeba to bude právě on, kdo vyhecuje alespoň pár kluků z řad návštěvníků, aby svlékli tričko, prodali formu z fitka a zapařili si nahoře bez. V zahraničních klubech to bývá běžné, a proto ani my za to nebudeme nikoho peskovat, právě naopak.

Tříčlenná porota v čele s produkční Vertiga Evou podrobí polosvlečená těla přísnému hodnocení a kolem druhé hodiny po půlnoci odmění hosta s nejlepší postavou opravdu vybraným dárkem – od klubu Vertigo dostane lahev pravého šampaňského Moet & Chandon Brut Impérial v ceně 2600 Kč! Jde o vyváženou směs tří odrůd, navozujících pocit pohody a příjemného rozpoložení.

Věříme, že tento netradiční program osloví nejen naši klientelu, ale že bude i dost atraktivní pro pražskou gay scénu. Naši BBB party proto podporuje televizní moderátor Honza Musil, jeho Klub 21 a internetový portál Gaylife.cz. BBB party by asi nevznikla bez hlavního protagonisty, který se svojí gay orientací rovněž netají: novináře, fotografa, moderátora a dýdžeje v jedné osobě, Petra Holmana. Na projekcích uvidíte jeho fotky a videa a v půl dvanácté začne jeho dvouhodinový tranceový set. O další porce muziky se postarají djs Carrione aka Diesel Phunk a Nifty.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016