PARTYINFO

 

WHITE OCEAN AFTERPARTY

Datum konání:
07.06.2009 - neděle
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Milhaus, Loutka, Chris Sadler, Béďa, Texx, Subgate
Popis:
start 05:00, vstup 150 czk
Line-up:
05:00 - 06:00 Milhaus
06:00 - 07:30 Loutka
07:30 - 09:00 Chris Sadler
09:00 - 10:00 Béda
10:00 - 11:00 Texx
11:00 - ??:?? Subgate
 
 
Oficiální White afterparty po Sensation - last info Produkční Retro Music Hall: "White afterparty je prostě jenom jedna a to v Retru!" Co si myslí o White Ocean afterparty její vystupující?
Kdo vystoupí po boku djských legend Loutky a Chrise Sadlera na oficiální White afterparty po halovce Sensation v pražské Retru?
Zajímá vás, kteří djs vystoupí po boku legend české taneční scény, kterými Chris Sadler a Loutka bezesporu jsou?
 


Prvním z djů, kteří jim budou na White Ocean afterparty, která proběhne 7.6. bezprostředně po uzavření bran pražské O2 arény supportovat, bude českému publiku dobře známý dj, showman a šéfredaktor serveru Techno.cz v jedné osobě – Texx, který se již mnohokrát se svým recordbagem dostal za hranice naší země. Za zmínku rozhodně stojí jeho vystoupení na veleslavné Ibize.Jeho vystoupení by jste si rozhodně neměli nechat ujít!



Dj z line-upu,který nechyběl v Retru na White afterparty ani jednou, je Béďa, který představuje zástupce severočeské houseové  školy a podílí se na pořádání  letošního ročníku festivalu  Cosmic Trip. Jeho zábavné sety se pohybují na pomezí housu a funky techna, které prokládá skladbami s chytlavými vokály a tvoří tak s nimi skvělou atmosféru v klubu i na větší party!



Další jistotou mezi White afterparty djs je bezesporu dj Milhaus. Mimo nespočtu vystoupení v prestižních klubech po celé České republice stojí za zmínku jeho hostování v daleké Číně v klubu YES, jehož byl i rezidentem. Ve stejnojmenném klubu vystoupily také hvězdy světového formátu, kterými jsou Paul Van Dyk, Tiësto nebo John Digweed.

Čtveřici dj´s, kteří budou sekundovat domácím stálicím Loutkovi a Chris Sadlerovi, bude v českých luzích a hájích stále více populární dj Subgate, který vystoupil téměř na všech velkolepých afterparties v pražském Retru a nejinak tomu bude i na letošní White Ocean afterparty s neopakovatelnou atmosférou!

Nejočekávanější afterparty letošního jara – to je oficiální afterparty po Sensation White s názvem White Ocean party v pražském Retru.

Více info na: www.retropraha.cz
 
White afterparty: Domácí legendy Loutka a Chris Sadler míří na oficiální afterparty po Sensation do pražského Retra! White afterparty - White Ocean After první červnovou neděli v pražském Retru White Oocean Afterparty @ Retro Music Hall

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016