PARTYINFO

 

AXE INSTINCT PARTY

Datum konání:
14.04.2009 - úterý
Místo konání:
Liberec - S Klub
DJs:
Lucca, Lükka
Popis:
start 21:00
 
 
Axe Instinct Party @ S Club Liberec
Už Vás nebaví party, na kterých promarníte celý večer u drinku? Chcete se konečně pořádně pobavit? Doražte na super akci, která se rozmanitým programem vymyká klasickým klubovým nocím. V rámci dvouměsíční Axe Instinct Tour 09, která nese jméno nového pánského deospraye vůně kůže - Axe Instinct, se blíží další party a to už  14.4.09 v S Clubu v Liberci! 
 
Kvalitní hudební program zajistí nejslavnější česká DJ Lucca. Za pultem ji vystřídá Váš oblíbený resident DJ Lükka. Moderátorem akce bude Jakub Kuba z TV Óčko! Jako VERY SPECIAL GUEST dorazí na akci česká miss roku 2006 Renata Langmannová! Součástí programu bude jedinečná AXE INSTINCT- KENVELO Fashion Show, na které se v nevšední roli modelky představí i již zmíněná DJ Lucca!

Od sexy modelek (z agentury Agatamodels) alá divoženek, obdrží všichni zúčastnění speciální dárečky a Ti, kteří se umí řádně odvázat, se mohou nechat zlákat do flirtovací hry, ze které si odnesou další výherní ceny. (AXE INSTINCT deodorant, AXE INSTINCT kožený náramek, AXE INSTINCT Kenvelo balík, koktejl zdarma) - Ten kdo sbalí nejvíce slečen, aneb největší a nejúspěšnější svůdník večera, bude odměněn KENVELO VOUCHEREM!

Nechte se svést vůní kůže nového pánského deospraye a doražte na AXE INSTINCT PARTY 14.4. od 21:00 v S CLUBu v Liberci!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016