PARTYINFO

 

WARM UP ROUTE 333

Datum konání:
29.05.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Deivis, Craft, Hawran, Kifli, Carrasco, Hellectro
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Ambience warm up Route 333 v Pekelným baru
Ambience má pro vás speciální vydání v podobě warm upu druhého ročníku festivalu Route 333. Jako specialitu si pro vás rezidenti akce připravili brněnskou estrádu těch nejlepších djs. 
 
Jako první se za mixážním pultem představí promotér a talentovaný dj Deivis, jenž se v poslední době věnuje stále více hraní, které mu opravdu jde. Za zmínku stojí taktéž jeho počin v podobě legendární E-motion v brněnském klubu Fléda.

Další z řady brněnských es bude dj Hawran. Promotér párty Tranzistor, která má svou stage také na brněnské Elektře. Slyšet jste ho mohli například na Summer Of Love, Creamfields nebo na Citadele.   

Brněnskou partičku nám uzavře dj Craft, elektro mág, který nechybí na žádné velké akci brněnských promotérů. Vystřídal řadu akcí, z níž nejvýznamnější byly třeba Recapitulation s Gayle San, Elektra s Oliverem Koletzkim či Deluxe s Karottem. Jeho sety se vyznačují vyváženou dávkou elektra, která jde ruku v ruce s bezchybností a zkušenostmi tohoto mladého dj.

Tuto zkušenou partičku doplní za domácí djs stále více populární Hellectro projekt, který nesmí chybět snad na žádné úspěšné párty v Praze a okolí. Jejich noci jsou skutečně nezapomenutelným zážitkem a svým projevem si vás strhnou ihned na svou stranu.

Spolu s Hellectro warm up doplní jeden z promotérů Route 333 a rezident akcí Ambience, dj KIFLI, který za svou krátkou djskou kariéru vystřídal téměř 50 klubů po celé republice. Na každém z jeho mejdanů vám vždy prezentuje ty nejlepší djs z naší taneční scény. Se svým kolegou, dj Carrascem se postarají o nezapomenutelný zážitek pro hosty této akce.

Těšit se můžete na ty nejpopulárnější styly světové taneční scény, a to ve vskutku originálních vydání. Warm up startuje Na Bělidle 38 úderem 22 hodiny za podpory hektolitrů alkoholu :-).

Bude se na vás těšit crew festivalu Route 333. A abychom nezapomněli, vstup je zdarma.          
     
Start: 22 hodin, Vstup: free

www.pekelnejbar.cz 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016