PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
30.05.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Rewis, Pete Walk, John Nike
Popis:
start 22:00
 
 
Hlavním hostem populární klubovky Impress bude jihočeský John Nike!
 
 
Populární pražská klubovka Impress se za svou dobu fungování v pražském Pekelném baru už zcela jistě zapsala do pamětí všech příznivců tranceu a progressivu v naší metropoli.



Další díl této oblíbené party proběhne již tuto sobotu 30.5. a rozhodně by Vám neměl uniknout. Rezidenti Revis a Pete Walk, kteří jsou mimo jiné členy producentského projektu Proud-M si na květnové pokračování Impressu pozvali jihočeského Johna Nikea. Tento brilantní dj je jednou z nejvýraznějších postav současné taneční scény jihu Čech. Díky svému charismatickému vystupování si vybudoval skvělou pověst mezi clubbery a již tuto sobotu Vám předvede svůj um v Pekelným baru. Za zmínku rozhodně stojí jeho společné vystoupení s americkou houslistkou Elleanor Chodorov, s kterou vystoupil ve společné live show na prvním díle party Tranceplantation, jejíž je mimo jiné rezidentem.

Kromě tohoto nadějného dje se můžete těšit na již zmiňované rezidenty Revise a Peta Walka, kteří do svých setů obsahujících to nejlepší z progressivu a tranceu zakomponují i produkci projektu Proud-M.

Pro ty, kteří váhají, kam poslední květnovou sobotu vyrazit, by měla být klubovka Impress přinejmenším dobrým typem.

More info: www.pekelnejbar.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016