PARTYINFO

 

BACKBONE PRESENTS VOGUE WITH LAYDEE JANE & FRED BAKER

Datum konání:
01.05.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Fred Baker (Armada/Spinning records/remixer Shinead O´Connord, BE), LayDee Jane, Fcuk
2nd stage - Fcuk
Live:
klávesista Canis (de)
Popis:
start 22:00, vstup 290 czk, předprodej Ticketstream & Ticketpro 190 czk, vip 690 czk, pozvánky a guest list do půlnoci!
Line-up:
22:00 - 24:00 Fcuk
24:00 - 02:00 LayDee Jane + Canis
02:00 - 04:00 Fred Baker
04:00 - 06:00 Fcuk
 
 
LayDee Jane a její noc Vogue s Fredem Bakerem v Mecce již zítra!
LayDee Jane startuje tento pátek v Mecce rezidentní noc Vogue
V pátek 1. května se mohou dívky těšit, že budou políbeny pod rozkvetlou třešní. Dvojnásobnou radost jim pak udělá, když je vyvolený navíc pozve do klubu Mecca, kde se na večer prvního máje odehraje premiéra klubové noci Vogue. Hlavní tváří této stylové noci, kde kromě muziky budou hrát prim také nejnovější módní trendy, bude populární domácí trance královna LayDee Jane. Jejím prvním hostem nebude nikdo jiný než belgický DJ a producent Fred Baker, autor remixu jejího hitového singlu Breaking the Spell. Set LayDee Jane doplní na klávesy Canis, celou party pak odstartuje DJ Fcuk.
 
LayDee Jane má důvod k radosti, v hodnocení Dance Music Awards skončila na třetím místě, její singly slaví úspěch nejen v Evropě, ale na celém světě. Na 1. května, kdy proběhne premiéra pravidelné noci Vogue, si připravila lahůdku – dvouhodinové vystoupení, kde ji na klávesy bude živě doprovázet muzikant Canis. Druhou lahůdkou je hlavní host květnové edice Vogue, kterým bude hvězdný belgický dj a producent Fred Baker, jenž zahraje svůj aktuální sound ve 2hodinovém setu. Djové si spolu zahráli i v b2b setu, a to na party Electronic Connection v bývalé T-Mobile aréně a také na vyprodané Connection party v Mecce, kde byly jejich výkony jednoznačně vrcholem večera.

Fred Baker si díky svému talentu do životopisu zapsal spolupráci s několika významnými labely tranceové scény – jmenujme například labely Vandit, Armada, Spinnin Records nebo Magic Music. U mnoha hvězd jsou populární i jeho remixérské schopnosti, své služby Fred Baker poskytl třeba Sinead O’Connor, Tiëstovi nebo Timo Maasovi. Fredovu skladbu Mystery Land doslova provařil Paul Oakenfold po všech známějších klubech, vyšla na labelu, který vlastní Pete Tong a posléze se také objevila na 15 různých kompilacích. Jeho hitovky Eisbaer se prodalo více než 300 000 kopií ve 24 zemích světa.

První beaty premiéry party Vogue si vezme na starost DJ Fcuk, který si vyzloužil přezdívku český David Guetta. Těšit se můžete tedy nejenom na trance a progressive, ale také našlapané hitovky house music. Vstupné bude na místě stát 290 Kč (VIP 690 Kč), v předprodeji www.ticketstream.cz a www.ticketpro.cz seženete vstupenky za 190 Kč.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016