PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
28.05.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Daho (nula2), Yannick (roxy)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Zimu jsme s čarodějnicemi poslali ke všem čertům a uznejte, že ty teploty nejsou vůbec špatné... Chcete si užít alespoň na den dokonalou iluzi dovolené? Sbalte si pár švestek a ve čtvrtek se vydejte na House boat U Bukanýra, který se příjemně kolébá po vltavské hladině. Na terase zakousnete něco z grilu, barmanům zadáte za úkol namíchat lahodný drink a pokud bude cinkot kostek ledu o sklo něco vyrušovat, pak to bude muzika o patro níže. Skutálejte se ze schodů a najdete tam tři mladé pány, kteří si budou také patřičně užívat dovču – tohle od nich normálně neuslyšíte a pak si domů ještě odnesete DVD zdarma!
 


Celý večírek už ve 20:00 zahájí zástupce silného bookingu klubu Roxy DJ Yannick a pokud jste si snad Honzu už někam zaškatulkovali, pak to byla zásadní chyba. Dříve brejky, v poslední době minimál a electro house, tohle je však výzva... Celých sto padesát minut bude mít na to, aby vám to řekl hezky od plic, aby vás nenudil a aby se jeho mluva nestala příliš monotónní. Naslouchejte mu - měl by si pro vás připravit hodně vzrušující příběh plný zvratů, přehozených výhybek a překvápek! To Daho překvapuje neustále... Jako muž za pultem se samolepkou Nula2 vám sežene prakticky cokoliv, dokonce i to modré z nebe! Jako DJ, který si teď ze všeho nejvíc oblíbil label Traktor Scratch, vám zase prakticky cokoliv zahraje. Před časem se tu známý technař blýsknul s dubstepovým setem, teď popusťte uzdu fantazii schválně vy a zkuste v průběhu jeho dvouhodinovky jednotlivé skladby roztřídit do příslušných přihrádek. Budete to mít velmi těžké! DJ Face sympatickou bárku tentokrát překvapivě uzavře na klíč... Parta Jazzanova dodá jistě mnoho inspirace, ale ten závěr nebude vůbec jazzový, nýbrž hodně hutný, temný i tepavý – dubby house budou ta správná slova! Křížem krážem po celém světě, křížem krážem na dobrodružné výpravě za ideálním zvukem – i taková může být vaše čtvrteční dovolená...

Své podrážky na palubě otisknou také pisálci a foťáci serveru Techno.cz! Vyšlete je s blížící se festivalovou sezónou na místa, která byste chtěli letos zdokumentovat a kde by určitě ta početná crew neměla chybět. Vaše podněty nás určitě zajímají, vždyť den co den obsah našeho webu ladíme právě pro vás. A pro skutečné fandy dobré muziky, je tu díky NulaDvojce jedno dobré DVD, přičemž nabídka řady Slices zatím ještě nikdy nezklamala. Přesvědčte se o tom zas a znovu a zcela zadarmo!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 25. června 2009 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Lillou (Roxy) a Sanny (sever sound).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016