PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
08.05.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Bo.Dan, Lucky Lucaso
Live:
Skapollo (křest CD
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Tazz & Bo.dan uvádí květnové vydání Sheexy House
Možná je to náhoda, že termíny akce Sheexy House často vycházejí na neobyčejná data. Ať již je to pátek třináctého, den rozdání vysvědčení anebo den osvobození, vždy je pro vás připravena tématická zábava dvojice djs Tazz&Bo.dan na jejich pravidelné akci v Chapeau Rouge. I tento pátek 8.5. je svátkem osvobození, a tak kromě připomenutí historického aktu se bude na Sheexy House osvobozovat. Kohopak? Právě Tazze a Bo.dana, kteří propadli fenoménu Sheexy. Závislost se projevuje sheexy mluvením, sheexy style oblékáním, ale i sheexy společenským životem a prý se sem dostala z Mexika. Závislosti zřejmě propadli před měsícem, když byly oba vyhlášeni v anketě Šit awards jako největší Šit roku 2008. Nikdo si už s nimi neví rady, a tak se je společně pokusíme v pátek dostat zpět na zem mezi lidi.
 
Jak to vypadalo na posledním vydání Sheexy House, se můžete podívat v dalším dílě našeho video seriálu, který najdete zde. Začínáme v 22:00, vstup je jako vždy zdarma. Jo a buďte dobří, my budem ;)



Netřeba zapomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou! Kromě djs TAZZ&BO.DAN v Dance club floor bude na horním baru skotačit dj Lucky Lucaso s house music a v underground floor proběhne křest nového alba kapely Skapollo s milovníky SKA, dále vystoupí kapely Heebie Jeebies (ska-punk), Sakumprásk (ska-punk) a General Krzshpeen & BHD live band (reggae, dancehall).

Více info o Sheexy House: www.myspace.com/sheexyhouse

Připomínáme, že oblíbený letní mejdan Sheexy Boat bude! Opět vyrazíme na parníku Odra brázdit břehy Vltavy ve čtvrtek 23.7.2009. Bližší info přineseme včas.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016