PARTYINFO

 

GRANDE NOCHE

Datum konání:
09.05.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Matt Flores (de), Pat Heart & Lukas Micka, Fatty
Live:
Habsyll (fra), Oereo + DJs
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Matt Flores headlinerem Grande Noche
Na únorovou Grande Noche, kde se s libozvučným setem představil německý dj a producent Boris Hotton, hudebně plynule naváže vydání květnové, jehož headlinerem bude Matt Flores. Matt Flores je společně s Borisem Hottonem další producent z plodného regionu kolem Düsseldorfu, Kolína n. Rýnem a Dortmundu, který velice zdatně konkuruje metropolitnímu Berlínu.
 


Dlouholetý producent Matt Flores se v ČR představil vůbec poprvé letos v březnu a nyní vystoupí premiérově v pražském klubu Chapeau Rouge na Grande Noche. Jelikož přesně nevíme, kdy Matt do našich končin opět zavítá, bude to zcela jistě zajímavý večírek, v rámci kterého uslyšíte spoustu novinek z vydavatelství jako např. Farside, Combination nebo Compost, kde Matt Flores pravidelně zanechává své hudební stopy. Je to skutečně všestranný muzikant, v jehož oblasti zájmu není pouze deep house, na kterém rád spolupracuje s dalšími umělci jako Ingo Sänger nebo Herb LF; z mnoha jeho projektů stojí za zmínku např. zábavné uskupení I:LYKE, které se nechává inspirovat mnoha hudebními styly od dubu, hip-hopu až po breakbeat. V Chapeau Rouge však budou znít převážně jen rovné beaty a line-up Grande Noche doplní Pat Heart a Lukas Micka.

Desky tohoto umělce z Düsseldorfu hrají např. Ame, Manuel Tur, D-Play, Laurent Garnier, Westpark Unit aj., a i proto doporučujeme si jeho vystoupení nenechat ujít. Z Chapeau Rouge odlétáme do Metaworldu v deset, přilétáme nad ránem a vstupenka je zdarma!

Pro Ty, kdo nezaznamenali rozsáhlý rozhovor s Mattem Floresem z března t.r., jej pro jistotu připomínáme: zde

No a pro Ty, kteří se před sobotou chtějí řádně hudebně nažhavit, máme poslední headlinerův studiový mix ze série Metaworld.

YouTube video Mattova singlu „Our Secret Garden“ (Combination rec. 053) můžete také zkouknout:



YouTube video Mattova vystoupení na akci Sunandbass v Itálii je pro Vás rovněž k dispozici:


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016